videoclips

Catfolkin s'endinsa en la musicació del poema «Corrandes d'exili»

El grup agafa el poema de Pere Quart per posar sobre la taula la situació d'exili que viuen alguns polítics catalans

En aquest tema hi col·labora Arnau Aymerich d'Ebri Knight

| 01/02/2019 a les 11:15h

Catfolkin
Catfolkin | Sergi Paramès
"Com el Vallès no hi ha res", escrivia Pere Quart en un dels versos més famosos de la seva obra. I així s'ha anat repetint amb orgull generació rere generació, fins a convertir-se a dia d'avui en la font primària d'una nova musicació. En aquest cas, és el grup Catflokin qui ha decidit posar melodia a les estrofes del poema "Corrandes d'exili" amb la col·laboració d'Arnau Aymerich d'Ebri Knight


La tria d'aquest text no és aleatòria, els membres de la banda expliquen que han volgut musicar aquesta peça clau de la literatura catalana perquè és un poeta de la seva terra, el Vallès. A més, expliquen que va molt lligat a l'actualitat política catalana, ja que com el mateix Pere Quart va experimentar, parla de la situació d'exili que estan vivint alguns polítics catalans. Per això, al videoclip s'hi pot veure una persona fugint del seu país mitjançant una paleta de tres colors: el blanc, el negre i el vermell. 

Aquesta és la primera vegada que Catfolkin s'aventura en la musicació d'un poema, ja que normalment totes les seves lletres són originals. A més de realitzar aquests exercicis poètics, la formació continua amb la gira del seu darrer àlbum, Que no s'aturi (DiscMedi, 2018), que s'allargarà fins a final d'any. 
 

Catfolkin Foto: Sergi Paramès

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, videoclip, Catfolkin, actualitat, Ebri Knight, videoclips

COMENTARIS

excel-lent

ElRoig, 01/02/2019 a les 15:39

Bona feina i bona musica! Segueixin així!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.