videoclips

Oques Grasses estrena un curtmetratge d'autosuperació

L'audiovisual està format pels videoclips de "Torno a ser jo" i "In the Night"

La formació osonenca traurà el seu quart àlbum, 'Fans del sol' (Halley Records, 2019), el proper 8 de febrer

| 24/01/2019 a les 09:20h

Oques Grasses
Oques Grasses | Arxiu grup
Ens cal, més que mai, una bona dosi de sol en vena. Qui no pot estar més d'acord amb aquesta sentència és el grup osonenc Oques Grasses, que està a punt de veure néixer el seu proper disc, Fans del sol (Halley Records, 2019). Però en lloc d'esperar fins al 8 de febrer, el dia del llançament de l'àlbum, la banda s'ha deixat endur per una il·luminació i ens ha sorprès amb un curtmetratge dividit en dos episodis de dues cançons que s'inclouran en l'imminent àlbum. 


Els clips de les cançons "Torno a ser jo" i "In the Night" es reuneixen en un audiovisual que vol mostrar un relat al voltant de la superació personal i que està protagonitzat per l'actor català Jan Cornet. De fet, el curtmetratge va ser gravat a Los Angeles amb un equip cent per cent de Hollywood i amb el realitzador manresà David Victori.


"L’ombra de les reixes et pot fer creure que fa un mal dia, mentre el sol et crida”, aquestes són les paraules de Josep Montero, cantant i lletrista d'Oques Grasses, sobre el quart disc de la formació, que s'estrenarà en directe el 6 d'abril a la Telecogresca, al Parc del Fòrum de Barcelona. A més, també actuaran a Londres el 21 de febrer, a Cardiff el 22 de febrer i el 14 de març a París, entre altres dates europees.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclip, actualitat, Fans del Sol, videoclips, Oques Grasses

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.