sorteig

Retirada! presenten disc a la sala Vol i nosaltres t'hi convidem

Sortegem dues entrades dobles per al concert del duet a la sala Vol de Barcelona

També hi actuaran Super Gegant i Vuelve Zinc

| 24/01/2019 a les 13:30h

Retirada!
Retirada! | Alberto Polo
Obrir la caixa dels records d'infància no sempre és una tasca fàcil, però si ho fas amb la companyia encertada pot convertir-se en una bona catarsi. Després de l'avançament de la cançó "92", el duet Retirada! publicava divendres passat la seva capsa de vida particular en forma de disc, Son (El Segell, 2019). Just aquest dissabte 26 de gener el grup té la primera data de presentació. Serà a la sala Vol i estaran acompanyats d'amics.



La sala del Poblenou acollirà un triple concert on a més de la flamant presentació de Retirada! també s'hi podran veure els ressuscitats Super Gegant, que estan preparant nou disc després de l'aclamat Camina i oblida (The Indian Runners, 2013), i Vuelve Zinc, banda barcelonina de rock alternatiu que amb un EP i un grapat de singles a l'esquena ensenyaran les seves cançons enèrgiques.

Vols anar a la presentació de Son?
Si vols anar el concert i encara no tens entrades, tens una oportunitat d'or. Sortegem dues entrades dobles per al concert del dia 26 de gener a la sala Vol de Barcelona. Només has d'omplir aquest formulari i encomanar-te a la sort. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Vuelve Zinc, Retirada!, sorteig, concert, concerts, Súper Gegants

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.