Sona9

Òscar Briz serà el protagonista del programa del Sona9 d'iCat

El programa repassarà les novetats de Pau Vallvé, Luand i Mascarats

També s'hi podran sentir els avançaments dels propers discos de L'Últim Indi i Tribade

| 28/01/2019 a les 16:30h

Òscar Briz
Òscar Briz | Arxiu artista
El concurs Sona9 té un espai radiofònic propi, guiat per Lluís Gendrau, a iCat. Cada dilluns a partir de les 23 h s'hi radien els grups catalans emergents. Fins ara hi hem pogut sentir fragments de concerts acústics i entrevistes, a més d'un recull de la millor música catalana actual.

Des de principi del 2019 el programa del Sona9 ha renovat el format per convertir-se en l'espai que avança els èxits musicals de l'any, així com ens posa al dia dels hits més recents. Aquesta nit a iCat el protagonista serà el valencià Òscar Briz, que presentarà la seva darrera incursió musical en format EP, que porta com a títol El soroll del nostre pas (autoeditat, 2019). 

També s'hi repassaran les últimes novetats de Pau Vallvé, LuandMascarats, les descobertes emergents de Duna, La Trocamba Matanusca i Catfolkin amb Arnau Aymerich d'Ebri Knight i les estrenes dels propers discos de L'Últim Indi, Tribade, Pleasant Dreams amb El Blüe i Pepet i Marieta. Per acabar, el programa revisitarà les deu cançons en català que més han sonat a la ràdio el darrer mes.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Balancí, Joan Dausà, Lildami, iCat, sona9, Segonamà, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.