Premis Enderrock

La segona volta de votació popular dels Premis Enderrock 2019 continua oberta. Ja has votat?

Els Catarres, Doctor Prats, Buhos i Joan Dausà són els artistes més nominats a la primera volta de votació popular

La 21a gala dels Premis de la Música Catalana serà el dijous 28 de febrer a l’Auditori de Girona

| 29/01/2019 a les 14:53h

El tancament de la primera volta de la votació popular s'ha fet amb més de 13.000 participants únics (un 30% més que l'any passat). L'obertura de la segona ronda de votacions, es durà a terme fins al dia 3 de febrer i les votacions es poden fer des d'aquí. El 7 de febrer es faran públics els finalistes d'aquesta darrera ronda de votacions, i s'obrirà de nou l'última volta de votació popular, que culminarà el dia 18 de febrer.

Aquest matí s'ha fet una roda de premsa a Girona per anunciar els 10 candidats per categoria als Premis Enderrock 2019 per votació popular. Els artistes amb més nominacions han estat Doctor Prats i Els Catarres amb sis cadascú, seguits per les cinc de Buhos i Joan Dausà, les quatre d’Alfred García, Balkan Paradise Orchestra, Obeses i Roba Estesa, i les tres d’Ebri Knight, Germà Negre, Judit Neddermann, Suu i Zoo. Pots llegir tots els nominats en cadascuna de les categories en aquesta notícia.

Durant la gala s'entregaran els guardons de les 10 categories de votació de la crítica i les 16 categories de votació popular que reconeixeran els artistes i treballs del 2018: Millor artista, Millor artista revelació, Millor artista en llengua no catalana, Millor directe, Millor disc i cançó de pop-rock, Millor disc i cançó de cançó d’autor, Millor disc i cançó de folk, Millor disc de jazz, Millor disc de clàssica, Millor disc per a públic familiar, Millor videoclip i Millor sala de concerts.

A més, enguany s’incorpora la nova categoria de Millor treball de hip-hop i músiques urbanes, amb l'esclat d'una nova escena al panorama musical català. En aquest apartat han estat nominats Bad Gyal, Cactus, Jazzwoman, Joina, Lildami, Pirat’s Sound Sistema, Pupil·les, Senyor Oca, Valtonyc i Zoo.
 

Cartell dels Premis Enderrock 2019. Foto: Opisso Studio / Sergi Opisso

Arxivat a: Enderrock, votació popular, premis, Premis Enderrock 2019, Premis Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.