videoclips

Jazz i música balcànica units en un nou videoclip de Jamaleònics

Estrenem el videoclip de "Fent la mà", el nou avançament dels valencians

El seu EP de debut es podrà escoltar a través de les plataformes digitals al llarg del mes de febrer

| 31/01/2019 a les 19:00h

Jamaleònics
Jamaleònics | Fran Nadal
Perquè el metall llueixi com mereix i les cordes quedin impecables davant la càmera, els integrants de Jamaleònics han polit els seus instruments perquè no hi hagi cap detall que se'ls escapi durant l'enregistrament del seu nou videoclip. "Fent la mà" és l'avançament que el grup valencià presenta del seu imminent EP de debut.

Aquest audiovisual mostra el grup de jazz en plena acció i, segons expliquen els seus membres, és el tema més balcànic de la selecció que formarà part del seu proper disc, que també inclou estils musicals com el reggae o l'ska. En aquest instrumental hi participen fins a vuit músics provinents de diverses localitats del Camp de Morvedres i de l'Horta Nord. De fet, la unió de la majoria d'aquests artistes es va produir al Conservatori de Música de Sagunt, quan van decidir centrar la seva música a interpretar estàndards de jazz en actuacions majoritàriament realitzades al carrer. 


Després de dos anys de música, els esforços del grup veuen el seu primer fruit, que neix en forma de treball discogràfic i que arribarà a les plataformes digitals al llarg d'aquest mes de febrer i també es podrà adquirir a diversos comerços de València.

Però si no en teniu prou amb una sessió d'auriculars, heu de saber que Jamaleònics té una agenda de concerts ben plena. El proper 23 de febrer el grup visitarà la sala Zeppelin Club de Castelló de la Plana, l'1 de març serà al Carnaval d'Alacant i el 13 d'abril actuarà a la sala Wah Wah de València. A més, recentment han comunicat que formaran part de la programació del cicle Emergents del Palau de la Música de València. 
 

Jamaleònics. Foto: Ana García

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Jamaleònics, videoclip, estrena, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.