Videoclips

Oest Trip ens convida al seu nou viatge lisèrgic

Estrenem el videoclip de «Com fulles d'un arbre», que forma part del primer projecte en solitari del guitarrista Oest de Franc

| 06/02/2019 a les 17:00h

Oest Trip
Oest Trip | Helena Torrent
Psicodèlia i anys seixanta són l'origen del nou projecte d'Oest de Franc, Oest Trip, un nom que remet directament a les experiències lisèrgiques de la generació hippy. Tanmateix, el guitarrista sabadellenc assegura que no li cal consumir cap mena de substància per produir les seves cançons, que beuen de la predilecció pels grups de l'edat daurada del pop com els Beatles, els Beach BoysJimi Hendrix. Avui estrenem el videoclip de "Com fulles d'un arbre".


Al disc homònim d'Oest Trip hi trobem cançons que parlen de temes com l'amor i el pas del temps, des del punt de vista de l'autocrítica però també amb un toc d'optimisme de cara al futur. El videoclip és un bon exemple de les imatges de llum i foscor i de connexió amb la natura que transmeten els temes de la banda. "Una cançó per perdre-li la por a estimar" segons el mateix Oest.

Aquest divendres 8 de febrer el grup presenta el nou disc a la Fnac Arenas de Barcelona, i ja han anunciat una nova data: el 5 d'abril seran a l'Estruch de Sabadell. El 26 d'abril, en el marc del festival Strenes de Girona, Oest Trip acompanyarà Gerard Quintana en el seu espectacle de versions de cançons prohibides per la censura, entre les quals hi ha temes de John Lennon, la Velvet Underground Serge Gainsbourg.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, estrenes, Oest Trip, psicodelia, videoclips, gerard quintana

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.