Estrenes

The Targarians homenatja els seus referents fent sonar el «Gramòfon»

Avancem un nou tema de "Crida amb mi!", el proper disc de la formació de Tàrrega

| 07/02/2019 a les 12:30h

The Targarians
The Targarians | Miquel Castro
'Aquestes 12 polzades són el millor que em vas deixar, per molt que els anys avancin no deixaran mai de girar.' Així comença la tornada de "Gramòfon", la nova cançó de The Targarians, que avui estrenem: un tema que pretén retre un homenatge als seus mentors, aquells que els van transmetre la seva passió per la música i l'ska. El grup de les terres de Ponent publica el seu segon disc, Crida amb mi! (MMM music, 2019), on mostra el seu vessant més madur i esperançador. 



Després de cinc anys de música enèrgica, alegre i reivindicativa, The Targarians reflexionen amb "Gramòfon" sobre l'origen de la seva música. No només ho fan a través de la lletra, sinó també amb un ritme de ska lleuger i uns solos de saxo ben jazzístics. Ara bé, la banda de Tàrrega no abandona la intensitat que caracteritza els seus directes i que podem trobar en altres temes del disc com "Recorda", ja disponible a YouTube.

D'altra banda, al nou treball dels Targarians hi col·laboren de Marc Riera i Ramon Figueras de Doctor Prats i Jordi Palou, del grup targarí La Terrasseta de Preixens. Crida amb mi! (MMM music, 2019) ha estat enregistrat a La Vall Estudis, i qui s'ha encarregat de la producció ha estat Marc Marín. Estarà disponible a les botigues digitals a partir de l'1 de març. Tanmateix, de moment la banda no té previstes dates de concerts, estigueu atents a les seves xarxes.
 

Portada de 'Crida amb mi!'

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Tàrrega, Doctor Prats, La Terrasseta de Preixens, Gramofon, la terrasseta de preixens, estrenes, The Targarians

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.