Sorteig

S'acosta la tretzena edició del MUD. Hi vols anar?

Sortegem entrades dobles per a les actuacions d'Ouzo Bazooka, WITCH (We Intend To Cause Havoc) i Conjunto Papa Upa

El festival de Lleida, també conegut com a Músiques Disperses, tindrà lloc del 7 al 10 de març

Folk per a tots els gustos

| 12/02/2019 a les 10:30h

Witch a l'any 1973
Witch a l'any 1973 | Arxiu MUD
El Músiques Disperses (MUD) de Lleida celebra la tretzena edició amb un cartell farcit de noms internacionals, que aspiren a consolidar el festival com un espai únic i original on es pot trobar el folk més innovador del moment. D'entre les diferents propostes sortegem entrades per als concerts del dissabte 9 de març, dels israelites Ouzo Bazooka i els zambians WITCH (We Intend To Cause Havoc), i del diumenge 10, dels holandesos Conjunto Papa Upa.


La nit del dissabte al Cafè del Teatre promet ball i rock psicodèlic en altes dosis. S'iniciarà a les 21 h de la mà de la banda establerta a Tel Aviv, Ouzo Bazooka que presentarà el seu tercer treball Transporter (Stolen Body, 2019). Prendrà el relleu, amb no menys intensitat, WITCH (We Intend To Cause Havoc), un grup mític de l'escena "Zamrock" dels 70. Amb influències de Jimi Hendrix, els Rolling Stones o James Brown, i una llarga història al darrere i un directe explosiu, la banda africana actua per primera vegada a l'Estat, refundats pel seu líder, i únic supervivent de la formació original Emmanuel “Jagari” Chanda.


Els balls continuaran el diumenge a les 20 h, generats aquesta vegada pels ritmes tropicals de Conjunto Papa Upa. El grup holandès liderat pel venezolà Alex Figueira també s'estrena en territori peninsular amb la seva barreja de psicodèlia, samba, funk i lletres sarcàstiques.

El Músiques Disperses també inclourà les actuacions del madrileny Depedro, el 7 de març i dels canadencs Kacy & Clayton acompanyats dels nord-americans The Parson Red Heads, el 8 de març. El barceloní Daniel Lumbreras actuarà el mateix dissabte 9 de març a la botiga de discos Grans Records en sessió de migdia i en format íntim i gratuït.

Vols assistir al Festival?
Sortegem entrades perquè gaudeixis dels concerts del dissabte 9 i el diumenge 10 al Cafè del Teatre. L'únic que has de fer és omplir un dels dos formularis.
 

Cartell MUD

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Lleida, MUD, músiques disperses, sorteig, witch, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.