estrenes

«Ni negre ni blanc» és la segona col·laboració de Pemi Fortuny amb Lax'n'Busto

Estrenem "Ni negre ni blanc", un avançament de l'imminent disc de Lax'n'Busto que interpreta l'exmembre Pemi Fortuny

| 13/02/2019 a les 11:00h

Lax'n'Busto
Lax'n'Busto | Arxiu grup
Quan falten un parell de dies per poder descobrir com sonaran les deu cançons del proper disc de Lax'n'Busto, Polièdric (RGB Suports, 2019), la formació ens deixa mirar per una escletxa en el procés d'enregistrament del treball. Concretament fixem l'ull i les orelles en la gravació del tema "Ni negre ni blanc", que té com a vocalista l'exmembre del grup Pemi Fortuny.

Segons explica l'integrant Pemi Rovirosa, aquesta cançó té la tolerància com a element fonamental. "En aquesta vida tots tenim el mateix objectiu, que és viure-la bé i en pau, tot i que tenim maneres de pensar totalment diferents", explica Rovirosa. Davant aquestes discordances, afegeix, cal saber trobar punts en comú. 


De l'any 1986 al 2006 el fundador i cantant de la primera etapa de la banda va omplir de cançons fins a vint anys de trajectòria musical. Després va deixar el grup per dedicar-se a projectes humanitaris a Sierra Leone. Passada una llarga temporada, el músic s'ha retrobat amb els seus antics companys de formació per formar part del retorn discogràfic de Lax'n'Busto, juntament amb altres artistes com Ernest Armengol, Miquel Abras, Ramon Mirabet, Pol Fuentes, David Ros i Nerea Bassart (guanyadora del càsting que va realitzar el grup). 

Lax'n'Busto han anunciat que faran només quatre concerts per presentar aquestes noves cançons, amb la participació de tots els cantants. Seran el 30 d’abril i l'1 de maig a l'Auditori de Girona (Festival Strenes), el 10 de maig a la sala Barts de Barcelona (Guitar BCN) i el 24 de maig al Teatre Fortuny de Reus.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, estrena, Pemi Fortuny, Lax'n'Busto

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.