Videoclip

El Cohen rockabilly de Morata & Sorolla

Estrenem el videoclip de l'adaptació de "First we take Manhattan" de dos dels components de Los Rebeldes

El baixista i el bateria es reuneixen 40 anys després del naixement de la banda per homenatjar artistes cabdals de la història del rock en un disc

| 18/02/2019 a les 12:15h

Aurelio Morata i Moisés Sorolla
Aurelio Morata i Moisés Sorolla | Arxiu de l'artista
Just aquest any en fa 40 del naixement de Los Rebeldes, amb el nucli bàsic de Carlos Segarra, Aurelio Morata i Moisés Sorolla dedicant-se en cos i ànima al rock'n'roll clàssic i ortodox. Tot i la distància d’anys, l’amistat entre ells no ha desaparegut. Una bona mostra d'això és el disc acabat de parir entre el contrabaixista i el bateria de la banda en què revisiten clàssics del rock amb bones dosis de complicitat.

Taking a Break (Mitik Records, 2019) és un homenatge als artistes que formen la història del rock particular de Morata & Sorolla. 'Some of the greatest!', com anuncia la portada del seu disc, des de Frank Sinatra fins a David Bowie passant per Elvis Presley, Tom Petty, Richard Hawley o Leonard Cohen. Precisament, la versió del poeta i cantautor canadenc ha estat l'escollida per al primer senzill del disc, del qual avui estrenem el videoclip. "First we take Manhattan" no havia sonat mai tan rockabilly.



El disc només està disponible en format cd a la web de Mitik i a Discos Revolver. La versió en vinil arribarà juntament amb el cd a la resta de botigues a partir del març. L'àlbum té la col·laboració de Miguel Talavera a la guitarra elèctrica, especialista en la tècnica del fingerpicking i amb una àmplia experiència en diferents bandes de rock, country i blues. Talavera completa el power trio rítmic i potent amb què la banda farà els seus concerts de presentació. De moment, han confirmat que podrem escoltar-los el 9 de març a sala Luz de Gas de Barcelona, el 24 de març a la sala Siroco de Madrid i el 24 de maig a la sala Black Note de València.
 

Portada de 'Taking a Break'

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, concerts, Los Rebeldes, videoclip, Aurelio Morata, estrenes, Miguel Talavera, Moisés Sorolla

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.