Premis Enderrock 2019

Reggae per Xics rebrà el primer Premi Xesco Boix

El nou guardó dels Premis Enderrock s'atorgarà a la formació pel seu disc 'Ballant damunt la lluna'

Els Catarres, Doctor Prats i Alfred García encapçalen el rànquing dels Premis Enderrock per votació popular

| 16/02/2019 a les 16:00h

The Penguins
The Penguins | Gaspar Morer
Com cada any, els Premis Enderrock atorguen un seguit de premis especials amb la voluntat de reconèixer la feina de figures significatives del panorama musical català, com ara el Premi d'Honor o el Premi a la Trajectòria. Enguany s'atorgarà un nou guardó, el Premi Xesco Boix al Millor disc per a públic familiar. 

Aquest reconeixement s'atorga en recordatori del que va ser membre del Grup de Folk i animador infantil Xesco Boix. El músic i animador va ser una figura clau, i encara no prou reconeguda, de la música popular, tant pel que fa al folk i la música d’arrel com en la formació dels infants a través de la música. El nou premi, atorgat per un jurat especialitzat, vol destacar les propostes que destaquen més en l'àmbit de la música per a públic familiar.

El jurat especialitzat ha estat format per Guillamino (iCatKids), Mireia Izard i Montse Barcon (Oxitocina), Rita Peré (Festivalot), Aure Ferran (Ara Criatures), Irene Savall (gestora cultural), Jordi Novell (Enderrock), Joaquim Vilarnau (Enderrock - Cavall Fort), Elisenda Soriguera (Enderrock) i Lluís Gendrau (Enderrock). El Premi Xesco Boix 2019 ha estat per al disc Ballant damunt la lluna (Buenritmo, 2018), de The Penguins, i el seu projecte de ritmes sincopats per als més petits, Reggae per Xics.

 
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, Premis Enderrrock 2019, Millor disc per a públic familiar, Reggae per Xics, The Penguins, Premi Xesco Boix, Premis Enderrock, Premis Enderrock 2019

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.