estrena

OR estrenen el videoclip d'«En veu baixa» amb la col·laboració d'Els Catarres

El sextet està preparant la sortida del seu nou treball amb aquest avançament

| 22/02/2019 a les 09:30h

OR
OR | Arxiu del grup
La banda manacorina OR debutava l'any passat amb el seu llarg Carretera i manta (Blau, 2018), un disc on mostraven les seves capacitats a l'hora d'escriure cançons de pop-rock en l'òribta del rock català de final del segle XX. El disc els va donar la possibilitat de fer renou a tota l'illa, a més, foren un dels grups finalistes per vot popular als primers Premis de la Música Balear. Aquesta primavera tornen a la càrrega amb el seu segon disc, En veu baixa (Blau, 2019), i ho fan amb una col·laboració molt especial, ni més ni menys que Els Catarres. Per anar fent boca, avui estrenem en exclusiva la cançó i el videoclip en els quals Or uneix forces amb el trio d'Aiguafreda.


El cantant d'OR, Pau Franch explica que tenien "moltíssimes ganes de col·laborar amb una de les nostres bandes favorites de l'escena catalana. A risc de ser una mica agosarats ens vam llançar a contactar amb Els Catarres. La sorpresa va ser molt grata quan acceptaren de seguida la nostra proposta". 

El grup català viatjà fa uns mesos a Mallorca per trobar-se i conèixer OR en persona i tot seguit capbussar-se als estudis Tramuntana de Jaume Gelabert per enregistrar aquest featuring. El videoclip ha estat realitzat per Ruben Capilla i té la presència de l'actriu Esther López, de l'aclamada sèrie balear Mai neva a Ciutat, una de les ficcions més esperades d'aquesta temporada.

El nou disc En veu baixa serà una mostra de l'evolució del grup, que per a aquest treball ha volgut endinsar-se als terrenys de l'electrònica i la música sintetitzada. Com expica Franch: "Ha estat un treball de recerca important, hem tingut l'ajuda de bandes que ja utilitzaven l'electrònica als seus directes, i ara estem molt concentrats a portar al directe el que hem enregistrat". El resultat d'aquest repte musical el podrem veure molt aviat, ja que el grup ha anunciat la data de presentació del disc, a la seva sala talismà, l'Espai 36 de Sant Llorenç. El concert tindrà lloc el proper 13 d'abril. Després d'aquest concert el grup està preparant el bot al Principat, i ho farà amb la carta de presentació més lluïda, la seva col·laboració amb Els Catarres.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, OR, videoclips, Els Catarres, edrbalears, EDRBalears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.