Actualitat

La Terrasseta de Preixens posa banda sonora a Cervera com a Capital de la Cultura Catalana 2019

"Surt el sol" és la cançó que s'ha estrenat avui, i el seu videoclip es projectarà a diverses sales de cinema del territori

Aquelarre 2018 a Cervera

| 19/02/2019 a les 12:00h

La Terrasseta de Preixens
La Terrasseta de Preixens | Arxiu grup
El grup La Terrasseta de Preixens ha presentat la cançó que farà de banda sonora de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. "Surt el sol" s'ha estrenat avui acompanyada d'un videoclip. De tota manera, la presentació oficial d'aquesta musicació municipal es farà a partir d'aquest divendres als cinemes del Circuit Urgellenc, on es projectarà el videoclip fins al 21 de març. En total, onze localitats podran veure "Surt el sol": Cervera, Mollerussa, Tàrrega, Tremp, Viella, Montblanc, Balaguer, Bellpuig, Agramunt, Ripoll, Igualada..., a més de les sales de cinema itinerant del Circuit Urgellenc.


La cançó i les imatges del clip s'han gravat entre Cervera i la Segarra, creant un tema festiu alegre i ballable, als quals el grup ja ens té acostumats. A més d'homenatjar el territori, la composició també vol donar importància als creadors i artistes locals, alhora que vol transcendir i sobrepassar els límits geogràfics de Cervera.

La banda que s'havia d'ocupar d'aquest encàrrec havia de ser La Terrasseta, sens dubte un dels grups més populars de la zona. Amb quatre discos a l'esquena i centenars de concerts per tot el territori, el grup està preparant nou material que veurà la llum al llarg d'aquest 2019.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Lleida, Capital de la Cultura Catalana, Cervera, La Terrasseta de Preixens

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.