EDR Balears

Beersweet tenen «El Remei»

Estrenem el nou videoclip dels mallorquins

| 20/02/2019 a les 12:40h

Beersweet
Beersweet | Arxiu de Beersweet
El quartet mallorquí Beersweet va néixer després de la dissolució de Godzilla's Son, una de les moltes bandes indies que poblaven l'illa de Mallorca cap a final dels anys noranta, habituals del mític pub Malafama de Can Picafort, amb grups com Sexy Sadie o Sunflowers com a punta de llança del moviment.

El seu debut, Beersweet (autoeditat, 2016), els va dur a experimentar amb sons propers al pop-folk més acústic. Després de dos anys de preparació del segon àlbum, El pes d'un alè (autoeditat, 2019), que ha estat enregistrat i coproduït per l'enginyer Josep Nadal als estudis Vaivé de Santa Margalida, el quartet ha tornat a les arrels guitarreres i shoegaze de la seva adolescència. Una mostra d'aquesta energia revitalitzada és el videoclip fet per un dels membres de la banda, que avui estrenem: "El Remei".


Parlem amb Guillem Martorell, guitarrista i cantant del grup: "Aquesta cançó els del grup l'anomenaven 'la de The Cure'i la broma va anar calant. Nosaltres pensàvem inicialment en un tractament més potent, però se n'ha anat cap al pop". "El Remei" és una traducció literal del nom del grup de Robert Smith, i guarda alguns paral·lelismes amb el so dels anglesos. El videoclip s'inspira amb la imatge d'un quadre del romàntic William Blake, a partir de la imatge, s'hi sumen capes i capes, com també passa a la gravació: "El disc ha estat un treball conjunt, anàvem decidint amb els companys i en Josep cap on aniria cada cançó". El resultat és un disc de nou talls d'intensitats pop que no descarten presentar en directe, tot i que encara no tenen una data concreta per fer-ho.
 

Foto: Arxiu de Beersweet

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, edrbalears, Beersweet, estrena, EDRBalears, El remei, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.