Festivals

Zoo i Obeses, noves confirmacions de l'Acampada Jove 2019

La Otra & Las Locas del Co. i Train to Roots també se sumen al cartell

| 20/02/2019 a les 11:50h

Zoo
Zoo | Bernat Almirall
Al primer anunci de les actuacions d'Oques Grasses, Tribade i Koers per a la 24a edició de l'Acampada Jove ahir s'hi van sumar els noms de Zoo, Obeses, La Otra & Las Locas del Co. i Train to Roots. La vint-i-quatrena edició del festival se celebrarà del 18 al 20 de juliol a Montblanc.

Els valencians Zoo són els principals caps de cartell d'aquesta segona ronda de confirmacions, i arribaran a l'Acamapada amb l'EP de recull dels últims singles sota el braç. Obeses també actuaran a Montblanc presentant les cançons del seu nou treball, Fills de les estrelles (Música Global, 2018). Per la seva banda, La Otra, que vindrà acompanyada de Las Locas del Co., ensenyarà al nombrós públic adolescent els temes del seu nou disc, Creciendo (autoeditat, 2018). L'últim dels nous grups anunciats és internacional: els italians Train to Roots visitaran la capital de la Conca de Barberà per primera vegada, fent gala del reggae del seu sisè disc.

Els abonaments ja estan disponibles per 47,90 euros, aquí
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, La Otra & Las Locas del co., festivals, Zoo, Obeses, Train to Roots, Acampada Jove, La Otra, actualitat, Acampada Jove 2019

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.