Premis Enderrock

Reviu les últimes gales dels Premis Enderrock

Recupera les transmissions en directe de les gales d'anys anteriors

| 25/02/2019 a les 20:30h

Premis Enderrock
Premis Enderrock | Xavier Mercadé
Aquest serà el sisè any consecutiu en què la gala dels Premis Enderrock serà enregistrada i emesa en directe per a tothom que la vulgui veure sigui com sigui des de la distància o que la vulgui reviure un cop ja hagi passat. Però mentre no arriba la nit de dijous, anem obrint boca per a la 21a edició d'aquesta festa de la música catalana amb les retransmissions de les gales d'anys anteriors. 

Premis Enderrock 2018
L'any passat el grup amb més guardons va ser Txarango, que se'n va endur quatre i es va posicionar com el gran triomfador de la nit. Lluís Llach, per la seva banda, es va endur el Premi d'Honor 2018 pels seus 50 anys de trajectòria, i el grup Porto Bello va erigir-se com a Millor artista revelació.
 
Premis Enderrock 2017
Pel que fa als Premis Enderrock 2017, van estar protagonitzats per la música emergent i les veus femenines. Les guanyadores indiscutibles d'aquesta edició van ser Roba Estesa, que es van emportar tres premis en la votació popular i un per part de la crítica. Altres grups premiats de la nit van ser Manel i Love of Lesbian, amb dos premis cadascun, un de votació popular i un de la crítica.
 
Premis Enderrock 2016
L'any 2016 els Premis Enderrock es van caracteritzar per una gran pluralitat en la repartició dels guardons, però hi va haver tres grups que es van imposar per sobre dels altres. Els Catarres van ser els guanyadors de la nit, ja que es van endur tres premis cap a casa, i Aspencat i Ebri Knight van empatar amb dos cadascun.
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, Premis Enderrock, premis enderrock 2016, Premis Enderrock 2017, Premis Enderrock 2018

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.