videoclips

Jim War Brou versiona Carles Dénia i n'estrenem el videoclip

"Deixeu-vos de retraure'm les passions" és la cançó que el valencià adapta en clau de jazz del tema original de Carles Dénia

Aquesta cançó forma part de l'últim EP del músic, 'Sessions feréstegues vol. II' (autoeditat, 2019)

| 26/02/2019 a les 12:00h

A Jim War Brou l'amor li treu la son de la mateixa manera que també treia les ganes de dormir a Carles Dénia, fa ja vuit anys. L'exbaixista de Zoo i Obrint Pas va engegar l'any passat el seu projecte jazzístic i no n'ha volgut reprimir les darreres passions, de manera que ha publicat un nou farcell de cançons en forma d'EP, Sessions feréstegues vol. II (autoeditat, 2019), que conté temes d'alta intensitat emotiva. Exemple d'això és el videoclip de "Deixeu-vos de retraure'm les passions", una cançó original de Carles Dénia versionada per Guerra que a dia d'avui ja té la seva part audiovisual. 


"A vegades ens deixem endur per les nostres passions i, en aquests casos, l'últim que necessites és que et tiren la bronca, necessites que et facen suport i et facen veure les coses amb la intenció d'ajudar-te", reflexiona Jaume Guerra sobre la temàtica de la cançó. Afegeix, però, que va decidir fer-ne una versió amable i alegre per treure ferro a l'assumpte, ja que "les situacions de crisi són oportunitats per avançar". 

La decisió d'agafar aquest tema del músic de Gandia no només ha estat per significat, sinó també perquè Carles Dénia és per a ell "un dels músics més interessants dels Països Catalans, ja que fa música mediterrània i la fusiona". Segons Jaume Guerra, "és important no estancar-se en allò folklòric, s'ha de posar en el pla actual", i és precisament aquesta la intenció primordial del projecte de Jim War Brou. En aquest cas, el músic ha optat per revisitar el disc d'El paradís de les paraules (Comboi Records, 2011) i passar pel sedàs del jazz la seva setena cançó.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Jim War Brou, videoclip, jazz, videoclips, Carles Dénia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.