Sona9

Les veus femenines posen veu al programa del Sona9 d'iCat

Intana, Sandra Bautista i Rusó Sala són algunes de les artistes que sonaran avui a iCat

També s'anunciarà l'obertura d'inscripcions per a l'edició del Sona9 2019

| 04/03/2019 a les 17:00h

Sandra Bautista
Sandra Bautista | Xavier Mercadé
El concurs Sona9 té un espai radiofònic propi, guiat per Lluís Gendrau, a iCat. Cada dilluns a partir de les 23 h s'hi radien els grups catalans emergents. Fins ara hi hem pogut sentir fragments de concerts acústics i entrevistes, a més d'un recull de la millor música catalana actual.

Des de principi del 2019, el programa Sona9 ha renovat el format per convertir-se en l'espai que avança els èxits musicals de l'any, així com ens posa al dia dels hits més recents. Aquesta nit a iCat es presentaran set artistes femenines, algunes de les quals presenten àlbum i cançons el 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Aquestes veus protagonistes seran les de Sandra Bautista (guanyadora del concurs Sona9 2018), Mariona Aupí, Anaïs Vila (acompanyada de Gerard de Pablo de Pantaleó), Intana, Donallop i Rusó Sala i les de Cable Obsession.

També hi podrem sentir Menut i L'Home Invent, guanyadors del concurs Sona9 en les categories de Premi Joventut i Premi Èxit, respectivament, a més dels grups Salvatge Cor, Minova, Cabot i L'Home Brut.

D'altra banda, s'anunciarà que demà dimarts 5 de març a les 12 de la nit s'obrirà el termini d'inscripció per a la 19a convocatòria del concurs de grups emergents Sona9, que romandrà obert fins al diumenge 14 d'abril.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Pantaleó, Anaïs Vila, Mariona Aupí, L'Home Brut, Cabot, Minova, Salvatge Cor, L'Home Invent, Menut, Sandra Bautista, iCat, Sona9, Intana, Donallop, Rusó Sala, Cable Obsession

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.