Premis Enderrock 2019

La nit dels Premis Enderrock 2019, en el punt de mira mediàtic

Un centenar de periodistes acreditats cobriran demà la gala dels Premis Enderrock 2019

La Nit Enderrock serà transmesa en directe per la XAL i s'emetrà íntegra l'endemà pel 33 i amb un resum per TV3

Tot a punt per a la gala dels Premis Enderrock 2019 d'aquest dijous

| 27/02/2019 a les 15:30h

Premis Enderrock
Premis Enderrock | Xavier Mercadé
L’Auditori de Girona acollirà aquest dijous a partir de les 20.45 h la 21a gala de celebració dels Premis Enderrock 2019 – XXI Premis de la Música Catalana que portaran un centenar de professionals dels mitjans de comunicació acreditats i una àmplia cobertura informativa. Des de primera hora de la tarda les principals televisions, emissores, diaris i digitals del país dedicaran part de la seva programació als grups guanyadors i finalistes dels Premis Enderrock.

L'emissora musical pública iCat emetrà en directe des del vestíbul de l’Auditori el programa Independents, dirigit per Josep Martin, que es dedicarà íntegrament a entrevistar als principals protagonistes de la nit. I, a partir de les 21 hores, amb l’inici de la gala, iCat farà la transmissió en directe i connexions als programes informatius. A partir de les 16 hores, el programa ADN 40 de la cadena Els 40 a Catalunya entrevistarà a artistes protagonistes des del seu estudi de Girona i a partir de les 19 hores el DJ Adrià Ortega amenitzarà la pre-gala al hall de l’Auditori de Girona. I per la seva banda, el programa Fes-te RAC105 de Xavi Canalías inclourà al seu espai diverses salutacions d’alguns dels nominats dels Premis Enderrock.

Coproducció de la gala per TV3, el canal 33 i les televisions locals
La gala de la 21a edició dels Premis de la Música Catalana s'emetrà en directe a través de la XAL per a les televisions locals, i també s'oferirà íntegra una reemissió l'endemà divendres a les 22.30 h pel canal 33, a més d'un ampli resum previst a TV3. A més, el programa Tot es mou de TV3 realitzarà un reportatge de la gala amb els principals protagonistes per al programa de l'endemà a la tarda, a més de la difusió als programes culturals i informatius de la cadena pública.

Festa posterior
La gala dels Premis Enderrock – XXI Premis de la Música Catalana es clourà amb un festa
al mateix auditori per als nominats i guanyadors que comptarà amb una sessió dels DJ's Black Music, amb la col·laboració dels vins de la DO Empordà, Estrella Damm, Tanqueray i Ratafia dels Raiers. A més, Enderrock i Estrella Damm convidaran a tots els assistents a una festa post-gala a la sala Yeah! Indie Rock Club (C/ Pedret, 66 de Girona) amb jam session inclosa fins ben entrada la matinada.

Els Premis Enderrock 2019 - XXI Premis de la Música Catalana són una producció de Grup Editorial Enderrock amb el suport de l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de la Fundació SGAE i amb el patrocini d'Estrella Damm.
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, Premis Enderrock 2019, premis, Premis Enderrock, iCat, CCMA, TV3, Girona, gala

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.