Festivals

Álvaro Soler i Aitana, dues de les veus catalanes del Festival de Cap Roig

Altres noms que passaran pel festival són Liam Gallagher, Luis Fonsi o Rozalén

| 01/03/2019 a les 14:00h

Aitana
Aitana | Arxiu Cap Roig
Aquest any el Festival de Cap Roig arriba a la dinovena edició i ho fa amb un cartell molt variat, un total de 25 concerts ubicats en l'entorn idíl·lic dels Jardins de Cap Roig, a Palafurgell, des del divendres 12 de juliol fins al dijous 21 d'agost. Durant aquests dies, al Festival s'hi podran veure actuacions com la d'Aitana, que presentarà el seu primer disc, o Álvaro Soler, que també presentarà el seu nou disc Mar de colores (Universal Music, 2018). També hi podrem veure Sílvia Pérez Cruz, que torna a actuar a casa, acompanyada aquest cop pel pianista Marco Mezquida, i Ramon Mirabet, que també presentarà disc.

Enguany el Cap Roig rebrà una bona pila d'artistes internacionals de la talla del cantant d'Oasis, Liam Gallagher, que presenta el seu primer àlbum en solitari, o Sting, que repeteix experiència a la Costa Brava. En l'àmbit internacional també hi haurà Nile Rodgers & Chic, Diana Krall, Ben Harper, Jamie Cullum, Katie MeluaThe Vamps i Ara Malikian, així com els artistes llatins Maluma, Luis Fonsi, Morat, Jorge Drexler, amb estils ben variats. De la península hi podrem veure artistes com Taburete, David Bisbal, RozalénVanesa MartínPastora Soler.

D'altra banda, com cada any el Festival de Cap Roig aposta per una programació per a nens i nenes, amb les actuacions del Mag Lari, que farà un espectacle ple de màgia, humor i il·lusió, i La Família Super3, que portarà a Palafrugell una nova aventura de teatre musical anomenada La família del Super3 a l'Illa de les Tortugues, per fer gaudir els més petits.

La clausura del festival serà a càrrec d'Ainhoa Arteta, que pujarà a l'escenari acompanyada de 74 músics per oferir un concert basat en bandes sonores i que serà la cita solidària d'enguany. Els diners que es recaptin aniran destinats a l'Associació AcompanyArt.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Álvaro Soler, Aitana, Palafurgell, festivals, Cap Roig, Liam Gallagher, Luís Fonsi, Rozalén

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.