Estrenes

Les joves Cable Obsession es presenten anant «A contracorrent»

Avui estrenem el primer avançament del seu primer disc 'Viu la Vida' (Discmedi, 2019)

| 07/03/2019 a les 12:30h

Cable Obsession
Cable Obsession | Michal Novak
'Dibuixa el teu futur', diuen Cable Obsession a la cançó "A contracorrent" que avui estrenem. El tema és un avançament del seu debut discogràfic, que porta per nom Viu la vida (DiscMedi, 2019) i que veurà la llum aquest divendres 8 de març. Aquest primer àlbum de les joves artistes convida tothom a gaudir dels petits moments de la vida i a aprofitar-la al màxim, uns recordatoris que elles es fan constantment ara que han complert el somni de treure un disc i fer les seves pròpies cançons, en una edat tan precoç, entre els 14 i els 19 anys.



"A contracorrent" és una cançó representativa del disc perquè n'evidencia la temàtica general. Tant la cançó com l'àlbum ens parlen d'aprofitar els moments de felicitat, de desfer-se de totes les coses que no et deixen gaudir la vida. Cable Obsession ens conviden a no ser esclaves, a trencar amb tot el que ens impedeix avançar. Les quatre noies pretenen envalentir tothom a viure la vida com un vol, a fer realitat els somnis seguint l'instint que tots portem a dins amb la finalitat de ser feliços. 

El debut de la Marta, l'Ariadna, la Mariona i l'Àfrica està ple de positivisme, s'hi nota que han fet realitat el seu somni. El setembre del 2015 en Joan Ramon, el seu professor de música a l'escola Tot Música de Caldes de Montbui, les va encoratjar a muntar un grup. Poc després, el compositor Amado Jaen s'incorporava al projecte proposant algunes cançons, alhora que elles també elaboraven composicions pròpies. La cosa va anar prenent forma i van acabar a l'estudi de gravació, preparant les cançons d'aquest primer disc que presenten demà i la música del qual elles defineixen com a "pop amb suc", ja que també hi barregen picades d'ullet al funk i al rock.

A partir de demà ja es podrà sentir la resta de cançons d'aquest nou disc. De moment, la banda encara no té concerts confirmats, però de ben segur que no els costarà tornar a compartir escenari amb Roba Estesa o Els Amics de les Arts.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, A contracorrent, Cable Obsession, dones, estrenes, 8M, Viu la Vida

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.