actualitat

Outer Space i el seu afrosoul d'una altra dimensió aterren al Jamboree

La formació instrumental barcelonina presentarà el seu segon disc, 'Into the Unknown', el divendres 15 de març a la sala barcelonina

| 07/03/2019 a les 16:00h

Outer Space
Outer Space | Arxiu del grup
Melodies hipnòtiques que et porten a paratges desconeguts: aquest és el viatge que proposa Outer Space al seu nou àlbum, Into the Unkown (251 Productions, 2019). Això sí, la presentació en directe del disc sí que és en un lloc conegut, la sala Jamboree de Barcelona. 

Tres anys després del debut Chase Across Orion (Tucxone Records, 2016), la formació instrumental es manté fidel a l'afrosoul deutor d'artistes com Mulatu Astatke, Budo Band o Shaoilin Afronauts. Les deu noves cançons han estat gravades als estudis Caballo Grande en tres dies intensos i tocant tots alhora: "Era una directriu important, això ens ha donat la frescor, l'espontaneïtat i l'energia que buscàvem", expliquen Outer Space. Un so "cru i visceral" on pot sorprendre que no hi hagi veu, però aquest detall respon a una voluntat d'expressar-se al màxim amb tots els instruments, sense tenir una veu literària al capdavant.

Aram Montagut (trombó), Marc Mena (trompeta), Gorka Garai (saxo tenor), Joan Urpinell (guitarra), Alex Molas (baix) i Ramon Aragall (bateria) oferiran el trajecte sonor inesperat en dos passis al Jamboree el proper divendres 15 de març (a les 20 h i a les 22 h).

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Outer Space, Jamboree, afrosoul, concert

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.