Portada

Donallop, sortint de la crisàlide

El duet ens explica què s'amaga darrere les dues cançons que ha estrenat avui

| 08/03/2019 a les 14:11h

Donallop
Donallop | Biel Modino
De mica en mica el nou disc de Donallop va sortint a la llum. Joana Pol i Pere Bestard van desgranant nous detalls de 'Crisàlide' (Satélite K, 2019) des de fa setmanes. Avui és el torn de dues noves cançons que ja es poden escoltar a les plataformes digitals. Dos nous caramels, abans del llançament definitiu del disc el pròxim 22 de març.

Sobre les cançons que presenten avui, Joana Pol ens explica: "'Camins de pedra' és sens dubte el tema més obscur del disc". Una de les anècdotes de gravació d'aquesta cançó va ser la descripció que el guitarrista Pere Bestard va fer a Paco Loco per explicar-li com volia que sonés la guitarra que la conclou. Literalment el mallorquí li va dir que volia que sonés com "una bèstia incontrolable" i, segons el productor, aquest és el soroll que faria una fera sense control.



Si una cançó és obscura, l'altra que estrenen avui tampoc és que plasmi un futur brillant i esperançador. "Black mirror" és un crítica o una descripció de la societat actual, en la qual "som tan a prop entre nosaltres, però no ens podem arribar a mirar als ulls del tot perquè ens mirem a través d'aquests miralls negres que ens proporciona la tecnologia". El títol de la cançó no porta a la confusió, directament han utilitzat el nom de la famosa sèrie de Netflix que presenta un futur igual de distòpic i esfereïdor que el de la cançó.



El primer concert de presentació de Crisàlide serà el proper 5 d'abril a la sala Barts Club de Barcelona, en el marc del festival Guitar BCN. El 2019 de Donallop es preveu atapeït.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Black Mirror, Camins de pedra, Crisàlide, actualitat, Donallop, EDR Balears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.