Festivals

Tots els secrets del Clownia 2019 al descobert

Oques Grasses, Joan Dausà i la Dharma són algunes de les noves confirmacions del festival

Joan Dausà, Pupil·les, Karamba i Natxo Tarrés, nous artistes confirmats per al Clownia 2019

| 12/03/2019 a les 12:30h

Festival Clownia
Festival Clownia | Xavier Mercadé
Aquest any se celebra la sisiena edició del Festival Clownia i just avui s'ha anunciat la totalitat del seu cartell. Enguany la cita tindrà lloc del 27 al 30 de juny al poble de Sant Joan de les Abadesses (el Ripollès), i com sempre ve carregada d'activitats culturals de tot tipus, entre les quals hi ha des d'actuacions musicals fins a representacions de pallassos, malabaristes o acròbates.

Entre els noms que s'han destapat avui hi trobem els osonencs Oques Grasses, la nova gira de Doctor Prats, el músic Joan Dausà, un dels pocs concerts estiuencs de Buhos, la llegendària Companyia Elèctrica Dharma, el raper Lildami i la jove cantautora Suu.

També s'afegeixen al cartell grups com Segonamà, Pupil·les, Itaca Band, Xiula, Strombers, Joan Garriga amb Galàctic Mariatxis, Natxo Tarrés amb The Wireless, el grup de versions Di-Versiones, Tremendu, els diferents sons de Karamba, els ritmes llatins de la mà de Malandras Dj's i la Orquestra La33, l'única formació internacional, provinent de Bogotà.


Aquests noms se sumen a la Balkan Paradise Orchestra, Green Valley, Judit NeddermannMafalda i Tremenda Jauría, artistes que es van anunciar a la primera tanda de confirmacions.

Les actuacions de circ, que són la marca indispensable del festival, sí que tindran més representació internacional. Les portaran el pallasso Sabanni, la companyia brasilera Circ No Ato, el debut de Circ Bombeta, l'Associació de Circ del Ripollès, la pallassa Rojo, el circ social de GiraCirc i finalment Mighty Jambo, que portarà la cultura massai al Clownia a través de les seves acrobàcies.

Les entrades per al festival continuen a la venda, i ja se n'ha venut més de la meitat. Els preus dels abonaments costen 39 euros.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Clownia 2019, Clownia, Oques Grasses, Txarango, Joan Dausà, Judit Nedermann, Suu, Lildami, Sabanni, Ripollès, Associació de Circ del Ripollès

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.