estrenes

«Núvol», el mur sònic de Solé per acceptar la mort

Estrenem una de les cançons que formaran part del nou disc del músic de Caldes de Montbui

El proper 29 de març Solé publicarà 'Set fragàncies' (Coopula, 2019)

| 13/03/2019 a les 10:00h

Solé
Solé | Arxiu artista
Acceptar que morirem és una tasca tan complicada que n'hi ha que decideixen dedicar cançons al tema per tal de poder processar-lo millor, com ara Solé. Sense dramatisme ni llàgrimes, el músic de Caldes de Montbui estrena avui un tema que parla de la mort com a part imprescindible de la vida. "Núvol" és el darrer alliberament musical del vocalista i una de les set cançons del seu proper disc, Set fragàncies (Coopula, 2019). 

Segons afirma el mateix Solé, aquest tema parla "del moment de la vida en què vaig acceptar profundament que un dia em moriré i em vaig relaxar, vaig deixar de lluitar-hi i em vaig alliberar". I aquest descans el va transformar en música a través del que ell defineix com "un mur de soroll, una paret sònica de guitarres amb sintetitzadors". 



"Núvol" és una de les aromes que es podran respirar amb la sortida de Les set fragàncies, el proper 29 de març. Aquesta nova referència, segons el músic, porta el seu eclecticisme característic a l'extrem, ja que hi podem trobar des d'indie intimista fins a rock'n'roll i psicodèlia. De fet, Solé explica que la seva intenció amb aquest disc és regalar set perfums musicals diferents que aportin set sensacions ben dispars. Com les fragàncies, cada cançó suscita certs estímuls que ens omplen i ens modifiquen fins que el seu efecte marxa. 
 

Solé. Foto: Arxiu artista

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Les set fragàncies, estrenes, Solé, estrena

COMENTARIS

Endavant tenint la llum present

La eterna veïna, 13/03/2019 a les 12:24

Transmetre d'una manera tan bonica el què ningú sap quan, ni com....
Gràcies per ajudar-nos a crèixer.
Intensa i forta, aquest ritme em transporta a un moment de ballar COM SI NO HI HAGUÉS DEMÀ! Endavant Solé!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.