Estrena

Com sona una cançó de Guillem Roma amb la veu de Los Manolos?

Estrenem la nova versió d'"El teu llit", cançó que formarà part del nou disc de l'osonenc

'La constant i la variable' es publica aquest divendres 15 de març

| 13/03/2019 a les 12:00h

Imatge il·lustrativa
Donar una nova vida a cançons que ja consideraves part del passat és un exercici que pocs músics s'han plantejat. Si que hi ha cançons amb anys i panys que els artistes repesquen als concerts, però no és tan freqüent veure com aquests mateixos músics tornen a l'estudi per reinterpretar i regravar d'altres maneres cançons que ja tenen dies i anys. Justament amb aquest idea surt el nou EP de Guillem Roma, del qual avui ens avança una nova però vella cançó.


La constant i la variable (U98 Music, 2019) és el nom de la nova referència de l'osonenc, que després d'anar desgranant quines són les cançons que ha reformulat, finalment aquest divendres 15 publica el disc. En paraules de Roma, aquest experiment discogràfic és quelcom "molt interessant, per mi és una manera de fer preguntes… què és nou i què és vell, què hi ha de constant i de variable… passa a les cançons i a cadascun de nosaltres i el disc és una celebració d’aquesta vida”.

Una de les cançons més significatives d'aquest nou EP és la que estrenem avui, "El teu llit", tema que en la seva primera versió formava part del disc Nòmades (autoeditat, 2014) i que ara revitalitza acompanyat de la veu de Rogeli Herrero. El cantant de Los Manolos alegra de nou una cançó d'aires rumberos, on també participen la resta de col·laboradors del disc, els músics Pau Figueres, Didak Fernández, Marta Roma, Miquel Àngel Cordero i el productor Josep Maria Baldomà.

La flamant estrena de La constant i la variable serà al CAT de Gràcia el proper diumenge 24 de març. El concert serà especial perquè, a més de presentar les noves versions de les cançons, també s'hi estrenarà el nou espectacle amb una nova posada a escena i amb convidats de luxe.

Portada del disc 'La constant i la variable'. Foto: Arxiu artista

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Los Manolos, estrena, Guillem Roma, La constant i la variable, El teu llit, rumba

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.