Concert

La contundència de KOP i M.C.D. descarrega a la sala Razzmatazz II

Les dues bandes actuen aquest dissabte a la sala del Poblenou

| 15/03/2019 a les 10:33h

KOP
KOP | Juan Miguel Morales
Dos noms ja clàssics del punk-rock, d'una banda el grup bilbaí M.C.D. i de l'altra els catalans KOP, sumaran forces per omplir de suor i consignes la sala mitjana de Razzmatazz aquest dissabte 16 de març.

KOP (acrònim de Kolumna d'Odi Proletariat), amb el carismàtic cantant Juanra Rodríguez al capdavant, és un nom imprescindible del rock social, metàl·lic i radical dels Països Catalans. La banda de Badia del Vallès arribarà a la sala Razzmatazz II per presentar el disc Revolta (Rock de Kasba, 2018), on mantenen l’objectiu de radiografiar el context de lluita i esperança. Els ex-Spereeth mantenen una postura ferma i decidida a denunciar en les seves lletres les injustícies i donar suport a les lluites socials.
 

M.C.D. en una històrica actuació a la sala Zeleste l'any 1989. Foto: Xavier Mercadé


M.C.D. (acrònim de Me Cago en Diós) és un nom clàssic de l'anomenat rock radical basc que va sorgir a Euskadi a la dècada dels 80. Amb cançons com "Bilbao, mierda, rock'n'roll" van trobar el seu espai en una escena revolucionària que necessitava himnes per lluitar contra el poder. Després d'anys desapareguts, diverses etapes i canvis constants al grup, actualment només el guitarrista Joakin González pertany a una de les formacions de la banda dels anys 80, mentre que Efe es dedica a les veus, Neil al baix i Xilo a la bateria, però entre tots mantenen viva la flama de la històrica banda.

La nit del 16 de març la sala Razzmatazz II obrirà les portes a les 19.30 h, i està previst que M.C.D. toquin a les 20 h i KOP a les 21.30 h. I per només 15 euros.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, concert, prèvia, M.C.D, Razzmatazz, actualitat, KOP

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.