Actualitat

Ja està oberta la nova convocatòria per a les Beques AIE

Les dotacions de les beques són de fins a 6.000 € per formar-se en centres nacionals i internacionals

| 13/03/2019 a les 16:00h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
La Societat d'Artistes, Intèrprets o Executants d'Espanya (AIE) ja ha obert la convocatòria 'Becas AIE' d'estudis musicals per al curs 2019-20, amb l'ofertament de beques de diferents modalitats. 

L'AIE ofereix 26 beques d'alta especialització, amb les quals es dotarà de 6.000 € per formar-se en escoles i universitats tant de l'Estat espanyol com internacionals. També s'oferten 105 beques de formació o ampliació d'estudis musicals dotades de 850 € cadascuna, destinades a disset entitats de l'Estat espanyol.

A més, també hi ha 5 beques destinades a la formació o ampliació d'estudis musicals destinades a socis de l'AIE majors de 35 anys, dotades de 850 € per estudiar en escoles de música no oficials, tant a l'Estat espanyol com a l'estranger, que escolliran els mateixos becats. Finalment, també s'atorgaran 6 beques per als Cursos Manuel de Falla de Granada, dotades de 300 € cadascuna.  

Per tal de tramitar la sol·licitud, els interessats hauran d'omplir, abans del 26 d'abril del 2019 a les 18 h, el formulari on-line que trobaran al web de l'AIE, així com facilitar la documentació corresponent que s'indica a la mateixa sol·licitud.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, beques, BequesAIE, AIE, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.