Festivals

The Beach Boys, Juanes i Il Divo se sumen al cartell del Festival de Pedralbes

Alguns dels altres noms que avui han sortit a la llum són Diego el Cigala, Gipsy Kings i Izal

| 14/03/2019 a les 12:10h

The Beach Boys
The Beach Boys | Xavier Mercadé
Enguany el Festival Jardins de Pedralbes arriba a la setena edició i avui se n'ha presentat la totalitat del cartell. En total, el certamen aglutina 27 concerts d'estils molt variats, que tindran lloc del dimecres 5 de juny al dijous 25 de juliol als idíl·lics Jardins del Palau de Pedralbes. El tret de sortida serà Carla Bruni, que posarà música al Sopar Benèfic, que aquest any recaptarà fons per a la Fundació Paideia el dia 5 de juny.

Entre els artistes internacionals que s'afegeixen a la programació hi trobem al tenor francomexicà Rolando Villazón, els herois de la rumba occitana Gipsy Kings, Christopher Cross o els temes de Hollywood i Broadway de la mà de l'espectacle Premiere: de Broadway a Hollywood. També la sensació del soul Joss Stone, els hits radiofònics de Blas Cantó i Pedro Capó, el grup vocal Il Divo, el mite del tropicalisme brasiler Gilberto Gil, la veu de Supertramp, Roger Hodgson, el colombià Juanes, The Beach Boys –que repeteixen després d'haver actuat al festival al 2017–, la cantant nord-americana Laura Pergolizzi (LP) i el respectat músic britànic Albert Hammond. Només queda per confirmar un altre gran nom que es dirà aquest divendres 15 de març.

També de l'estat i de Catalunya trobem grans noms a Pedralbes, com Diego El Cigala, que celebra el quinzè aniversari de Lágrimas negras (BMG Music, 2003); Los Planetas, que celebren els vint anys de l'àlbum Una semana en el motor de un autobús (BMG Music, 1998), Zahara i Fuel Fandango (que compartiran data); IZAL, Ana Belén o Carlos Núñez, acompanyat de la banda The Chieftains.

Abans de fer els anuncis d'avui, el festival ja havia anunciat la participació d'artistes de la talla de Mariah Carey, el cantautor català Joan Dausà, al cineasta Woody Allen, que vindrà acompanyat de la banda de l'Eddy Davis New Orleans Jazz Band, el guitarrista Gary Clark Jr i el concert en 3D de Kraftwerk.

Els concerts del Village
Abans dels multitudinaris concerts, és habitual que el públic de Pedralbes sopi i passegi pels Jardins mentre escolta els concerts que tenen lloc justament al Village. La programació d'aquest escenari encara no s'ha anunciat. La direcció ha dit, però, que a través de les propostes emergents d'àmbit català que s'enviïn, s'escollirà els grups que actuaran a l'escenari de petit format del festival.
 

Roda de premsa del Festival de Pedralbes Foto: Enderrock

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Festival Jardins de Pedralbes, Palau de Pedralbes, festivals, Festival de Pedralbes, The Beach Boys, Juanes, Il Divo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.