Actualitat

Oriol Tramvia presenta el seu nou disc a l'Arts Santa Mònica

L'acte serà un concert-presentació que tindrà lloc el pròxim divendres 22 de març

| 19/03/2019 a les 10:00h

Oriol Tramvia
Oriol Tramvia | Àngel Farrés
El pròxim divendres 22 de març a les 18.30 h tens una cita amb Oriol Tramvia a l'Arts Santa Mònica. El cantautor, que va ser membre del Grup de Folk, va presentar fa més de quaranta anys Bèstia (Zeleste/Edigsa, 1976), un àlbum que va ser considerat el primer disc de punk català. Enguany presenta el seu nou disc, que porta per nom Lainopia (autoeditat, 2019), i que presentarà durant l'acte de divendres, on també oferirà un concert. 

El nou treball de l'artista consta de set adaptacions poètiques d'Agustí Pons, Salvador Espriu, Miquel Bauçà i Joan Salvat-Papasseit i un tema propi. A més, en la gravació del disc hi han col·laborat CaboSanRoque amb la seva música experimental, el saxofonista Pep Pasqual, Josep Domínguez ‘Txumy’ amb el seu fiscorn, la veu d'Izä, Eugeni Gil amb l'acordió i els grallers de Barcelona. 

El concert-presentació de l'exmembre del Grup de Folk coincideix amb l'exposició Si mireu el vent d'on ve. 50 anys del Grup de Folk, que repassa la curta però intensa trajectòria del grup, i que tancarà les portes el diumenge 24 de març.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Enderrock, Grup de Folk, Arts Santa Mònica, Lainopia, Oriol Tamvia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.