videoclips

La llum pròpia del nou videoclip d'Edna Sey

Estrenem l'audiovisual de "Shine", una cançó que vol encomanar amor cap a un mateix i cap als altres

| 19/03/2019 a les 11:40h

Edna Sey
Edna Sey | Arnau Oriol
Per a avui només tens una tasca pendent: valorar-te. Edna Sey t'ho recorda a través d'un nou videoclip que estrena a Enderrock.cat i que té llum pròpia. Aquesta cançó, que vam avançar abans de la sortida del disc Stay Focused (RGB Suports, 2018), avui s'acompanya d'un nou clip que estrenem en exclusiva i que pretén il·luminar d'autoestima i positivitat el dia a dia, per això porta una gamma de colors digna de qualsevol obra de Kandinsky. 


Tal com afirma la mateixa cantant, "Shine" és una cart d'amor per a tothom, per a un mateix i per a "la persona que tens al costat i que et fa brillar, sigui la teva parella, un amic o la teva mare". De fet, la gran de les Sey Sisters apareix en aquest videoclip radiant d'alegria i acompanyada de persones que no poden contenir-se de ballar i de somriure. 

La tònica general de l'àlbum Stay Focused, la segona referència de la seva trajectòria en solitari després de l'EP Just Being Myself (autoeditat, 2015), se centra en la reflexió que, a la vida, cadascú ha de fer el que el faci feliç. En el cas de la vocalista de soul de Centelles, és clar que és transmetre amor i optimisme mitjançant la música d'herència africana.
 

Edna Sey. Foto: Javi de Juan

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, soul, videoclips, actualitat, estrena, videoclip, Edna Sey, estrenes, Sey Sisters

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.