estrenes

Möndo Loco rebenta el compàs del dia a dia

Avancem la cançó "Trenca amb el compàs", un tema que s'inclourà a l'àlbum 'Dueños de Nada', que es publica demà

| 21/03/2019 a les 11:30h

Möndo Loco
Möndo Loco | Arxiu grup
D'enganyar el destí i trencar gàbies, la filosofia del quintet de Lleida posa l'accent en el combat contra la precarització i la societat capitalista. Impacients per deixar veure tot el que guarda el seu imminent llarga durada, que han batejat amb Dueños de nada (Calaverita Records, 2019) i que florirà demà, ens avancen la cançó "Trenca amb el compàs". 

Aquest és l'únic tema en català que s'inclourà a la propera referència del grup i tota una premissa per als membres de la formació, que amb aquesta cançó volen animar tothom a "trencar amb l'establert, atrevir-se a pensar diferent, i a buscar l'empoderament interior de manera conscient i introspectiva".



Els lleidatans sumen un nou llarga durada al ja publicat Giramondo (autoeditat, 2014) i als anteriors EPs On Fire (autoeditat, 2013) i Aire fresco (autoeditat, 2016), que ja destacaven amb un mestissatge enèrgic i festiu. La formació, on abans hi havia un dels membres de La Pegatina, afirma que aquest nou àlbum seguirà l'eix vertebrador de la crítica al capitalisme salvatge però que també deixarà espai a la reflexió sobre els dubtes existencials del dia a dia.

Els de Ponent confessen que, en relació als discos anteriors, veuen "una clara evolució del so i de l'estil musical", que ara s'erigeix més rocker, més dur i més directe, ja que fuig de les "grans ornamentacions de les produccions d'avui en dia". Aquest canvi no és fruit de la casualitat, sinó de la decisió que, "davant els temps d'injustícia que corren, on no hi ha lloc per a la metàfora", el missatge i l'estil havien de ser més contundents. 

El quintet presentarà aquesta nova referència el 31 de març al Cafè del Teatre de Lleida, on engegaran una gira que els portarà a més de quinze dates pel territori català i espanyol. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, actualitat, Möndo Loco, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.