Estrena

BarnaSants i Zumzeig sumen forces

Estrenem una cançó d'Ivette Nadal que es podrà sentir en directe durant la primera de les projeccions del cicle 'Cinema i Cançó'

Un nou BarnaSants dels Països Valencians, de l'Alguer a Guardamar

| 21/03/2019 a les 12:00h

Ivette Nadal
Ivette Nadal | Juan Miguel Morales
Si per una cosa es caracteritza el Festival de Cançó BarnaSants és per teixir connexions i buscar aliats. Des de fa dues edicions el certamen inclou a la seva programació el cicle Cinema i Cançó, en col·laboració amb el Cinema Cooperativa Zumzeig del barri de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

Entre les quatre projeccions (una pel·lícula de ficció i tres documentals) que tindran lloc al Zumzeig durant aquesta pròxima setmana hi ha la presentació del film Cançó per a tu, del qual avui volem estrenar la cançó exclusiva amb el mateix títol que ha compost Ivette Nadal.



La pel·lícula d'Oriol Ferrer, que es projectarà aquest pròxim dimarts 26 de març, explica la història de la Laia, una estudiant de dret a la Barcelona del tardofranquisme que s'endinsa en els ambients clandestins universitaris a través d'un triangle amorós. Protagonitzen aquest film Candela Serrat, Nao Albert i Fèlix Herzog, intèrprets que no seran a la presentació del dimarts.

Qui sí que hi serà és Ivette Nadal, que oferirà una actuació en acústic abans del passi. Les altres pel·lícules del cicle seran Se va la vida, compañera, A sud della música i Ausencia de mi.
Especial: Barnasants
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Cançó per a tu, estrena, cinema, Barnasants, Zumzeig, Ivette Nadal

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.