Videoclip

Verinoses i estridents, així sonen les «Serps de cascabell» de N'Gai N'Gai

Estrenem el videoclip d'una de les cançons del nou disc de la banda

'n'Roll' són 15 cançons inèdites i arriba 8 anys després del seu últim disc

El rock català retratat a «Tocats de l'ala»

| 26/03/2019 a les 12:00h

N'gai N'gai
N'gai N'gai | Pito Estol
La mala herba mai no mor, i N'Gai N'Gai ho saben. Una de les bandes pioneres del pop-rock en català viu a contracorrent del temps, sense deixar que el pas dels anys desintegri les seves ganes de fer música. Aquest 2019, trenta-tres anys després de la seva primera referència, ens presenten n'Roll (autoeditat), un àlbum que només es podrà trobar als concerts del grup, però que d'aquí a poc temps es podrà sentir en digital. Des d'Enderrock.cat avui estrenem el videoclip d'una de les cançons del disc, "Serps de cascabell", que deixa palesa la sensació que el temps sembla no avançar per als membres de la banda.


Aquesta vegada, a diferència del seu últim disc d'estudi, Revenant (DiscMedi, 2011), la banda presenta 15 cançons inèdites que sense embuts beuen a glopades desacomplexades del rock cru i dur. Les guitarres prenen el relleu als teclats i sintetitzadors, adoptant un so molt més directe que reflecteix a la perfecció l'estat d'ànim actual de la formació. El videoclip també és un reflex de la vitalitat que desprèn el grup liderat per la veu de Jordi Bestard.

Per veure la banda en directe, de moment només hi ha una única oportunitat. Serà el proper 18 de maig a la botiga Discos 100 del carrer de l'Escorial de Barcelona. Aquest dia els assistents podran adquirir el disc signat, i si funciona és possible que el grup repeteixi l'operació a altres espais de petit format com ara llibreries.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, rock català, N'Gai N'gai, estrenes, videoclips, Serps de cascabell, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.