Videoclips

Guineu debuta «Entre birres»

Estrenem el primer avançament en forma de videoclip de la formació que mescla indie, pop i electrònica

| 27/03/2019 a les 10:45h

Guineu
Guineu | Albert Perdices
"No hi ha cap medicina per tornar a riure'ns d'aquesta vida", canten Guineu. La banda presenta el primer avançament del seu disc de debut, és a dir les primeres coordenades musicals de la seva trajectòria. "Entre birres" és la clau en forma de cançó perquè la vida ens resulti més fàcil i formarà part del primer EP del grup, que veurà la llum en el decurs d'aquesta primavera i que portarà per nom La vida secreta dels humans (Gora!Records, 2019).


“Entre birres” ens explica com, tot i que la vida pugui ser una 'merda' i sovint pensem que la setmana no podria anar pitjor, sempre arriba el moment de quedar amb la gent que estimes. I és que, com diu l'Aida, cantant de la formació, "quan estem junts tot es més fàcil". La cançó parla d'aquelles reunions que no volem que acabin, i aquest sentiment es pot resumir amb el vers 'fem una ronda més, que no són ni les tres'. La cançó s'acompanya d'un videoclip carregat d'ironia, en el qual volen treure pit sobre les seves pròpies imperfeccions i riure's d'ells mateixos.

L'Aida i en Víctor són dos germans que componen les tres quartes parts del grup. Venen de formacions musicals ben diferents, però aquesta "família de guineus" (tal com es descriuen ells mateixos) tenia ganes de treballar conjuntament. Així que, després que l'Aida decidís deixar el seu anterior projecte, es va posar a compondre cançons a les quals, més endavant, es va afegir el seu germà per rematar l'embolcall instrumental. Amb Weezer com a principal influència, Guineu presentarà un EP que es mou entre el pop, el rock i l'indie amb pinzellades d'electrònica.

Un cop surti aquest EP, la formació té la intenció d'oferir alguns concerts de presentació. De moment, però, no tenen cap data tancada, així que haurem d'esperar a l'estrena del seu debut discogràfic.
 

Portada de l'EP 'La vida secreta dels humans'

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Guineu, Entre Birres, estrenes, videoclips

COMENTARIS

Entre birres

Anònim, 27/03/2019 a les 21:50

Entre birres. Quina cançó més maca, que bé explica les bones estones que passem amb la nostra gent i com de bé que ens fa...
Genial, quina "vidilla" que donaaaaa

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.