actualitat

Antònia Font es retroba a Palma

Joan Miquel Oliver ha fet pública una reunió amb la resta de la banda a la cerveseria Lórien de Palma

La trobada ha aixecat una gran expectació al voltant de la possible reunificació de la popular banda mallorquina

| 27/03/2019 a les 13:00h

Tot i que han passat gairebé sis anys des de la seva dissolució, n'hi ha que encara segueixen el rastre d'Antònia Font amb l'esperança que tornin. Els més atents ja hauran guardat la dada més recent a l'hemeroteca: el grup s'ha reunit a la popular cerveseria i llongueteria Lórien de Palma. La notícia de la trobada la va penjar el compositor, lletrista i guitarrista Joan Miquel Oliver aquest diumenge a les xarxes socials i també s’ha difós des del compte oficial de Twitter del grup. Tal com era  d’esperar, la publicació ha generat moltes reaccions entre els seguidors d’Antònia Font sobre la possible reaparició de la banda. L’anunci de la reunió també va agafar per sorpresa a l’actual mànager de Joan Miquel Oliver, Sente Fontestad, que irònicamennt ha assenyalat que “alguna cosa devien tramar...” en referència al retorn del grup als escenaris.

Malgrat que per ara no han anunciat oficialment cap nou projecte, aquest darrer any 2018 la banda es va retrobar ocasionalment al concert final de les jornades d'Acallar, celebrades el passat 17 de juny al Palma Arena en defensa de la llibertat d'expressió, arran de les causes judicials contra rapers com Valtonyc i Pablo Hasél. Durant els vint minuts d'actuació, el grup illenc va reviure temes emblemàtics com "Alegria", "Wah Yeah!" o "Robot".

Per separat, els integrants d'Antònia Font no han deixat la música. Des que la formació va posar punt i final a la seva trajectòria, Joan Miquel Oliver va continuar amb la seva carrera en solitari publicant la trilogia que integren els àlbums Pegasus (Sony Music, 2015), Atlantis (Sony Music, 2017) i Elektra (DiscMedi, 2018). En aquesta aventura, s’ha acompanyat del teclista de la formació balear, Jaume Manresa, que va conduir, juntament amb Dolo Beltrán, l'acte inaugural del 30è Mercat de Música Viva de Vic. 

El baixista Joan Roca es va sumar també a les línies del grup de latin-ska mallorquí Dinamo, que justament avui actuarà a La [2] de la sala Apolo, i finalment el vocalista d'Antònia Font, Pau Debon, ha aparegut de manera ocasional per col·laborar en projectes de músics balears com Suasi i Els Electrodomèstics, al disc Equilibrista emocional (RGB Suports, 2018), i amb Xanguito, a la cançó "Te vendré a cercar", que vam estrenar a Enderrock.cat. 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Mallorca, EDR Balears, Joan Miquel Oliver, Antònia Font, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.