sorteig

De la cançó al conte, sortegem exemplars de l'editorial infantil Nanit

Aconsegueix dos packs dels contes il·lustrats de "Bon dia" d'Els Pets i "Compta amb mi" de Txarango

| 27/03/2019 a les 12:05h

Imatge il·lustrativa
Nanit
Una cançó pot obrir-te la imaginació, fins al punt de crear-te una petita història al cap mentre sona o quan ja ha deixat de fer-ho. Amb la premissa que a partir de les lletres de cançons de grups catalans es poden fer contes il·lustrats neix l'editorial Nanit, que s'ha especialitzat en la publicació de contes infantils que volen acostar hits de la música catalana als més petits de cada casa.

Pensat per a infants d'entre quatre i vuit anys, aquest projecte vol servir com a eina perquè els nens i nenes entenguin les cançons dels grups que més sonen a Catalunya i com a mètode perquè pares i mares puguin compartir la música que els agrada amb els seus fills i filles. A més, cada conte col·labora amb una ONG en defensa dels drets dels infants.

Les primeres edicions d'aquesta editorial, que s'ha adherit al segell Llibrelocal.cat, han triat dues cançons que qualsevol amant de la música catalana ha sentit mil vegades. "Bon dia" d'Els Pets i "Compta amb mi" de Txarango són les dues cançons que a dia d'avui ja tenen un conte propi de la mà de les il·lustradores Marta Montañá i Valentí Gubianas, respectivament. No són, però, els únics temes que passaran a les pàgines de paper, ja que l'editorial també té previst publicar noves edicions amb grups com Els Catarres i Els Amics de les Arts

Vols rebre contes de l'editorial Nanit?
Si has quedat meravellada amb la filosofia de l'editorial Nanit, has de saber que encetem un concurs. Sortegem dos packs amb els contes de "Bon dia" d'Els Pets i "Compta amb mi" de Txarango. Només has d'omplir aquest formulari. Sort!
Arxivat a: Enderrock, Nanit, Txarango, Sant Jordi, Els Pets, lectura, contes, familiar, llibres, sorteig

COMENTARIS

Compta amb mi

Mireia Escalé, 27/03/2019 a les 15:55

Treballo a una escola bressol, treballem un projecte de dansa amb els infans, de vegades posem per ballar aquesta cançó, una cançó amb magia ...no creieu?
Seria bonic, poder tenir el conte i així, poder-lo compartir amb tota la colla.
Merci

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.