Actualitat

Ja pots escoltar el nou disc de la Companyia Elèctrica Dharma

‘Flamarada’ ja està disponible a partir d'avui a les plataformes digitals

L'Strenes 2019 engega aquest dissabte; et proposem 10 concerts destacats

| 29/03/2019 a les 00:01h

Companyia Elèctrica Dharma
Companyia Elèctrica Dharma | Adrià Nebot i Paula Cadavid
Després de deu anys fora dels estudis de gravació, la mítica Companyia Electrica Dharma torna a treure disc. El nou treball, el 25è de la seva discografia, porta per nom Flamarada (RGB Suports, 2019) i ha estat enregistrat a La Casamurada pel productor Berni Sánchez. El disc ja es pot escoltar des d'avui.



Flamarada està impregnat de noves sonoritats, que no fan perdre, però, l'essència de l'emblemàtica banda. Com ja ens té acostumats, la Dharma combina cançons instrumentals amb altres de cantades. Podem trobar-hi cançons que sorgeixen, per exemple, del viatge de la formació a Mali o de poemes de Jordi Cuixart, com "Resistir és vèncer", que el president d'Òmnium va escriure des de la presó expressament per a la banda i que ha estat recitat per Meritxell Bonet.

Precisament "Flamarada" va ser el tema que el grup va decidir avançar com a single. De fet, durant la gala dels Premis Enderrock 2019, el grup la va tocar en exclusiva amb la veu de Gemma Hummet acompanyada del Cor Geriona. La presentació oficial del disc serà el pròxim divendres 12 d'abril en el marc del Festival Strenes de Girona.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, disc, Comapnyia Elèctrica Dharma, actualitat, Flamarada, Dharma

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.