Festivals

Alfred García, Andrea Motis i Joan Rovira són alguns dels artistes de la setmana a l'Strenes

Aquest divendres i dissabte també actuaran Mourn, Bipolar i Pedro Guerra, entre altres

L'Strenes 2019 engega aquest dissabte; et proposem 10 concerts destacats

| 01/04/2019 a les 10:35h

Alfred García
Alfred García | Juan Miguel Morales
Un cop llançat el tret de sortida amb el concert d'aquest dissabte passat al terrat de l'Oficina de Turisme amb Oques Grasses repartint festivitat a tothom, el Festival Strenes engega la primera setmana de programació amb un seguit de propostes ben variades. Diversos punts de la Girona acolliran durant el divendres 5 i el dissabte 6 d'abril un seguit de concerts que us desgranem a continuació.

Alfred García
05/04 (21 h) – Auditori de Girona (entrades esgotades)

L'exconcursant d'Operación Triunfo arribarà a la ciutat de Girona per presentar el seu disc 1016 (Universal Music, 2018), un treball de rock d'autor que demostra la forta arrencada que ha tingut el jove del Prat.


Pedro Guerra
05/04 (21 h) – Teatre Municipal de Girona (15-28 €)

El de Tenerife portarà al festival els temes del disc reeditat Golosinas (Sonny Music, 2018), el que va ser el seu debut discogràfic l'any 1995. Ho farà col·laborant amb artistes com Rozalén, Vanesa Martín, Juanes i Pablo López.


Joan Rovira
05/04 (22 h) – La Mercè (15 €)

El recital del cantautor obrirà la gira de presentació del seu tercer disc. Aquest treball, Dies millors (Satélite K, 2019), es presentarà en primícia al festival gironí, i de moment només se n'ha estrenat la cançó que dona nom a l'àlbum.


Bipolar
05/04 (23.30 h) – La Mercè (entrada lliure)

"Hem anat a l'Strenes de públic i actuar ens fa il·lusió perquè és un pas endavant per al grup", asseguren els de Sant Feliu de Guíxols. La banda vindrà a presentar el seu segon disc, Benvinguts (Música Global, 2018), un salt compositiu i una bona manera d'evadir-se el divendres a la nit.


Andrea Motis
06/04 (21 h) –  Audiori de Girona (20-29€)

La cantant i trompetista estrenarà a L'Auditori el seu darrer disc, Do outro lado do azul (Verve Records, 2019), un treball d'adaptacions i temes propis amb ritmes provinents del Brasil. L'artista pujarà a l'escenari acompanyada de la seva banda i alguns músics brasilers. 


Eagle-Eye Cherry
06/04 (21 h)-Teatre Municipal de Girona (20-34 €)

El músic suec-estatunidenc tornarà a Catalunya després de catorze anys per oferir un únic concert al país, en el marc de l'Strenes. Repassarà els seus temes més coneguts, alhora que presentarà el seu darrer disc, Streets of You (Papa Cherry Records, 2018).


Doctor Prats
06/04 (22 h) – La Mirona (12 €)

El grup visitarà Salt per presentar la seva nova gira, Avui lluny és més a prop. En el marc del festival podrem gaudir per primer cop del nou espectacle d'un dels grups que més sonen a les ràdios del país.


Mourn
06/04 (23 h) – Yeah! Indie Club (15 €)

Després d'una gira de més de cinquanta concerts pels Estats Units i Europa, les catalanes aterren a Girona per presentar el seu darrer disc, Sopresa familia (Captured Tracks, 2018). Faran molt de soroll amb les seves descarades cançons.
Especial: Strenes
Arxivat a: Enderrock, Eagle-Eye Cherry, Doctor Prats, Strenes, festivals, Alfred García, Pedro Guerra, Joan Rovira, Bipolar, Andrea Motis, Mourn

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.