festivals

Tot comença al terrat de l'Strenes

El festival de la capital gironina comença avui i s'allargarà fins al 5 de maig

Oques Grasses oferirà aquesta tarda el concert inaugural al terrat de l'Oficina de Turisme

| 30/03/2019 a les 10:00h

El pont de pedra de Girona acollirà la inauguració de l'Strenes 2019 amb Oques Grasses
El pont de pedra de Girona acollirà la inauguració de l'Strenes 2019 amb Oques Grasses | Xavier Mercadé
On tot comença és al terrat de l'Oficina de Turisme del Pont de Pedra de Girona i el quan, a les sis de la tarda. Avui la setena edició del festival Strenes acollirà el primer dels seus directes, ja convertit en tradició, i ho farà amb l'actuació d'Oques Grasses. Fans del sol (Halley Records, 2019) serà la primera referència que s'estreni en el marc de la cita gironina. 

Els trenta-sis concerts de l'edició d'enguany, ubicats en diversos escenaris de la ciutat de Girona, s'allararan fins el proper 5 de maig i recullen referents del panorama català i internacional. De fet, alguns d'ells ja han exhaurit les entrades, com és el cas de la cita d'Alfred García el 5 d'abril, d'Els Catarres el 12 d'abril i de Lax'n'Busto el 30 d'abril, que farà doblet a l'Strenes, ja que també actuarà l'endemà 1 de maig. 

La primera tongada de concerts anirà a càrrec de Pedro Guerra, Joan Rovira i Bipolar el 5 d'abril, i l'endemà també actuaran Andrea Motis, Eagle-Eye Cherry, Doctor Prats i Mourn. De cara a les setmanes vinents, Gerard Quintana presentarà el dia 26 d'abril l'espectacle Intocables, sobre cançons censurades i prohibides, i estrenaran en directe els seus treballs la Companyia Elèctrica Dharma el 12 d'abril i L'Últim Indi el 13 del mateix mes, entre molts altres. 

Per veure la programació completa de l'Strenes 2019, pots consultar el seu lloc web
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Oques Grasses, festival, Strenes 2019

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.