festival

Roger Mas i la Cobla Sant Jordi culminen el cartell dels Festivals Alta Segarra

Mishima, Guillem Roma i Anna Roig amb Àlex Cassanyes Big Band Project també seran a la quarta edició del festival de la Catalunya central

També s'incorpora a la cita l’espectacle 'Leon', de The Pinker Tones i el Quartet Brossa

| 02/04/2019 a les 11:05h

Roger Mas i la Cobla Sant Jordi
Roger Mas i la Cobla Sant Jordi | Juan Miquel Morales
Roger Mas i la Cobla Sant Jordi van plasmar la seva aventura conjunta amb un disc en directe editat el 2012. Després d'una època intensa plegats, ara les seves actuacions conjuntes són ben puntuals. En el marc dels Festivals Alta Segarra el proper 20 de juliol es podrà tornar a veure aquesta conjunció màgica, on el repertori de cançons del solsoní (a més de peces inèdites i versions) agafen una nova volada gràcies a l'acompanyament de la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona.

El 27 de juliol també s'hi podrà gaudir de l'espectacle Leon, una proposta en el qual The Pinker Tones i el Quartet Brossa s'uneixen per fer un homenatge a la trajectòria artística i personal de Leon Theremin, inventor de l'instrument; un projecte que va guanyar el Premi Puig-porret i que es va estrenar el passat setembre al Mercat de Música Viva de Vic.

Aquestes dues propostes se sumen al cartell ja confirmat, amb Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor, que obriran el certamen el 12 de juliol; Mishima, que actuarà el dissabte 13 de juliol; Guillem Roma, acompanyat per Alessio Arena, que ho farà el 26, i la nova proposta d’Anna Roig amb Àlex Cassanyes Big Band Project, que pujaran a l'escenari el 19 de juliol.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Guillem Roma, Anna Roig, Jo jet i Maria ribot, mishima, Roger Mas, quartet brossa, the pinker tones, Alta Segarra, Festivals Alta Segarra

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.