actualitat

El Doctor Music Festival 2019 se celebrarà a Montmeló

La promotora Doctor Music ha confirmat en roda de premsa que el festival es trasllada al Circuit de Catalunya

Se celebrarà del 12 al 14 de juliol

Els habitants empadronats al Pallars Sobirà tindran entrada gratuïta al festival

Doctor Music Festival 1996-1997-1998

El Doctor Music Festival manté de moment la seva edició a Escalarre

| 02/04/2019 a les 12:14h

Roda de premsa del Doctor Music Festival
Roda de premsa del Doctor Music Festival | Xavier Mercadé
L'informe desfavorable per la celebració del Doctor Music Festival a Escalarre ha estat decisiu: en una roda de premsa celebrada aquest matí a Barcelona, Neo Sala, responsable de la promotora i del festival, ha anunciat que el certamen es trasllada definitivament al Circuit de Catalunya. "Ens agradaria, en un futur proper, intentar fer alguna cosa a Escalarre, per a la gent de la vall", ha dit Neo Sala, que ha posat l'accent en què res feia pensar que s'aplicaria la normativa que no ha permès la celebració del festival en el paratge de la vall d'Àneu.

Arran del canvi d'emplaçament, l'organització ha decidit convidar tots els habitants empadronats al Pallars Sobirà al festival: tots els que hi vulguin anar tindran entrada gratuïta al Doctor Music Festival 2019.

És per aquest motiu que finalment el festival engegarà el divendres 12 de juliol (i no el dijous 11, com estava previst), i la zona d'acampada serà una mica més petita que la prevista a la vall d'Àneu. L'espai de 600.000 metres quadrats del circuit acollirà doncs un Doctor Music Festival que manté els noms del cartell.

L'emplaçament escollit, segons Neo Sala, permet que sigui una zona de fàcil accés, propera al tren, i en la qual hi haurà quatre espais. L'escenari principal serà el més gran muntat fins ara al país. A més, el nou espai ha permès reduir costos, de manera que s'oferiran entrades més econòmiques respecte a les que s'havien ofertat fins ara. L'abonament de 3 dies manté l'aforament, però hi haurà un descompte de 20 euros per a les entrades de 2 dies. Les entrades de dia valdran 62 euros. La zona de càmping s'habilitarà al costat del circuit, a 5 minuts a peu del festival.

Novetats al cartell
Entre les novetats del cartell, avui també s'ha anunciat que Sopa de Cabra oferirà un concert exclusiu en què recuperarà el disc Ben endins (Salseta Discos, 1991). També s'han afegit nous noms al cartell, com Putochinomaricón, Obeses, La iaia i El Petit de Cal Eril. Un dels noms que cauen del cartell és Chris Robinso Brotherhood, cantant de Black Crowes, que finalment no actuarà a la cita de Montmeló. Smashing Pumpkins sí que ho faran, però actuaran la nit de diumenge.

El gruix del cartell es manté, així que divendres hi seran The Good, The Bad & The Queen, Greta Van Fllet, Parov Stelar, The Cat Empire i Underworld, pel que fa a noms internacionals, i Els Catarres, Doctor Prats i Obeses entre les bandes catalanes. La nit de dissabte tindrà una gran cap de cartell: Rosalía, acompanyada de grups com Empire Of The SunThe Blaze SabatonPrimal Scream o l'espectacle sobre Frank Zappa, a més de Quimi Portet o La iaia, una de les incorporacions del cartell. Diumenge The Strokes, The Smashing Pumpkins i The Chemical Brothers compartiran cartell amb Joan Dausà i El Petit de Cal Eril, entre altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Doctor Music Festical

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.