Estrena

«El Crack del Sona9» presenta un llibre on recull 30 anys de música a Catalunya

Jordi Sugranyes publica dilluns 'Joventut més enllà. 30 anys de música en català', i nosaltres n'estrenem un fragment

Llegeix Gerard Quintana, estrenem un capítol de la seva primera novel·la

| 04/04/2019 a les 18:30h

Jordi Sugranyes
Jordi Sugranyes | Xavier Mercadé
Trenta anys com a aficionat a la música donen per moltes experiències i molts records que en algun moment has de voler aglutinar i plasmar sobre paper. Aquest és el pensament que va tenir Jordi Sugranyes quan va posar-se a treballar en el llibre que presenta aquest dilluns 8 d'abril. Joventut més enllà. 30 anys de música en català (La Banya Edicions, 2019) és un recull de la història viscuda pel videoperiodista musical, que des dels anys vuitanta recorre la geografia catalana enregistrant concerts.

En aquest llibre l'autor decideix narrar en primera persona i de manera cronològica la seva pròpia trajectòria. Són iniciatives, curiositats i anècdotes viscudes en 2.800 concerts i 56 comarques diferents, que apropen el lector a més de 3.800 personatges reals: entre músics, mànagers, promotors, tècnics, activistes, periodistes i seguidors de grups.

Els vuit anys de feina de Sugranyes per fer aquest llibre queden resumits en 24 capítols que reflecteixen petits i grans moments de la història de la música en català dels últims trenta anys. Tot en paral·lel a la trajectòria personal de l'autor, que va començar amb 15 anys a l'emissora lliure Ràdio Tau de Reus i que ha passat per molts mitjans locals d'arreu del país.

Estrenem alguns dels fragments del llibre
Des d'Enderrock, la relació amb Sugranyes ha estat estreta. De fet, des dels primers temps del concurs Sona9 que coneixem l'autor amb el sobrenom 'El Crack del Sona9', perquè no se'n perd ni un concert. És per això que volem estrenar alguns dels fragments que apareixen al llibre. Concretament estrenem paràgrafs saltejats que parlen d'iniciatives llunyanes que ens incumbeixen de prop. Les pots llegir aquí.

El llibre es podrà trobar a les llibreries de Tarragona i Reus a partir de dilluns, així com al web de Productes de la Terra.
 

Portada del llibre de Jordi Sugranyes

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Jordi Sugranyes, Sona9, El crack del Sona9, llibre, estrena, llibres

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.