Estrena

Tornem a la infància amb el nou videoclip d'Espaldamaceta

"Avui és aviat" és la cançó que el grup tarragoní ha escollit per retratar amb un audiovisual dirigit per Gerard Gil

| 05/04/2019 a les 14:35h

Espaldamaceta
Espaldamaceta | Martí Gasull
Espaldamaceta ha tornat després de dos anys amb el seu setè disc, Millor que mai (Hidden Track Records, 2019), el primer treball íntegrament en català, estrenat el passat 15 de març i del qual avui estrenem el videoclip d'una de les cançons. "Avui és aviat" és la segona cançó de l'àlbum i l'escollida per acompanyar-la d'imatges domèstiques que ens transporten a una infància propera.


L'àlbum que acaba d'estrenar s'allunya de la sonoritat dels seus anteriors treballs, i un dels factors que han influït en aquest viratge ha estat la producció de Jordi Casadesús (La iaia, Núria Graham). En aquesta nova aventura discogràfica una altra de les novetats és que José Juan González s'ha acompanyat de Gerard Joan (bateria, sàmpler i veus) i d'Oriol Maymó (baix, veus, sàmpler i sintetitzador) per crear deu temes que res tenen a veure amb els tempos baixos i el caràcter trist que el caracteritzava.

Pel que fa al videoclip que avui estrenem, González comenta que per a l'elecció del director buscaven algú de Tarragona (com ells) i que fos de confiança, per aquest motiu, després de veure el llargmetratge Tau, la ciutat i el Daimon, de Gerard Gil, van escollir-lo perquè s'encarregués de l'audiovisual. Tal com ens explica l'artista, "vam voler seguir l'estètica del nou disc amb imatges que teníem de familiars i que diuen molt de la nostra generació". Es tracta d'imatges gravades amb súper vuit que Gil va passar a digital seguint la temàtica de la cançó. 

Amb la nova formació, Espaldamaceta ja ha ofert dos concerts de presentació, i els següents que té previstos seran a Falset el proper diumenge 5 de maig i el dijous 4 de juliol al Festival Vida de Vilanova i la Geltrú.
 

Espaldamaceta. Foto: Martí Gasull

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Espaldamaceta, José Juan Gonzáñez, Avui és aviat, Millor que Mai, estrenes, videoclips, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.