Estrena

Vivint la poesia amb Relat

Estrenem la cançó "Viu-la", el segon senzill del grup de reggae olotí

El quintet presentarà el seu projecte el proper 19 d'abril a la sala Torín d'Olot

| 08/04/2019 a les 12:30h

Relat
Relat | Isaac Planella
"Tot el que t'estimes guarda-ho en una poesia", aquesta és la consigna del segon senzill que presenta Relat, una aposta pel valor de les frases melancòliques i el joc de la rima. El quintet d'Olot estrena el videolyric de "Viu-la", una cançó que també ha tingut la col·laboració d'Emma Youth

Aquesta cançó, segons afirmen els membres del grup, parla "d'estimar i gaudir la poesia perquè és a tot arreu i en tothom". Per a ells la poesia simbolitza "la perseverança per arribar a bon port i la passió per crear una música que pugui canviar el món". Amb la finalitat de dedicar un tema al món de les paraules i els significats que és la poesia, el conjunt ha optat pel reggae i el dub com a estètica estilística.


Integrat per Gil Codina (saxo tenor), Martí Reig (bateria), Nil Gallego (veu), Ferran Reig (teclats) i Martí Ollé (guitarra elèctrica), Relat no apareix per generació espontània, sinó que té l'origen en la banda Tortellinis, que els mateixos membres del conjunt van iniciar quan tenien deu anys. Després de l'experiència musical amb aquell primer grup musical, però, els músics olotins han decidit fer néixer un projecte més madur sota el nom de Relat, de la mà de Chalart58 i amb el segell Halley Supernova. Presentaran els seus temes en directe el proper 19 d'abril a la sala Torín d'Olot. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, estrena, Relat, poesia, Emma Youth, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.