Actualitat

La música de la Primavera Republicana

L'Ajuntament de Barcelona organitza un seguit d'actes per donar valor a l'esperit republicà

Enric Montefusco, Marina Rossell, Lauren Nine o Paco Ibáñez

La música de la Primavera Republicana

| 09/04/2019 a les 14:31h

Enric Montefusco
Enric Montefusco | Xavier Mercadé

Un dels llegats que deixa l'actual consistori barceloní és la iniciativa de memòria dels valors republicans, que aquest 2019 celebra la quarta edició. La Primavera Republicana va començar aquest passat dissabte 6 d'abril i s'estén fins al proper diumenge 14 d'abril. Entre les activitats que s'han programat, s'hi troben concerts i espectacles dignes de mencionar. Aquí van les dues cites musicals més destacades:

12/04
Republicants
19.30 - 23 h. Plaça Comercial, 12

Un viatge generacional per diverses veus compromeses amb els valors republicans. Des de Paco Ibáñez, poeta i cantautor icona del republicanisme que aquest any celebra el cinquantè aniversari del seu mític disc a L’Olympia de París, fins a Quico Pi de la Serra, un dels Setze Jutges més guerrillers, que sempre ha entonat el "No pasarán" i les cançons contra el feixisme.

La sempre compromesa amb la llibertat i amb els ecos de Cançons de la Resistència Marina Rossell també formarà part de l'espectacle. Igual que Sílvia Comes, que presentarà cançons del seu darrer espectacle on revisita Silvio Rodríguez. Enric Montefusco, exlíder de la banda Standstill, sempre en lluita, presenta el mateix 12 d’abril un disc on adquireix plena consciència poètica i política.

13/04
Revetlla Republicana
19 - 00 h. Parc de la Guineueta

A la revetlla de la República s'hi celebrarà una gran festa per defensar els valors feministes, antiracistes, ecologistes i transversals que tant defensava el govern republicà. La revetlla es farà amb la música de Maria Rodés, Lauren Nine, Nakany Kanté, Gertrudis, Ira Purple Rockets.

A més d'aquests concerts, a la gran festa del republicanisme barceloní s'hi han programat obres de teatre i cicles de cinema i debat, així com esdeveniments esportius, que assumeixen els valors del republicanisme.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Barcelona, Primavera Republicana, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.