Presentacions

Joan Rovira i Montse Castellà presenten «Pop ebrenc» a Tortosa

Demà divendres Menut i Xeic! presentaran aquest número especial dedicat a la música ebrenca a Móra d'Ebre

Enderrock Sona amb Joan Rovira, Mario Muñoz i Montse Castellà a l'Antigra Fàbrica Damm

La riuada musical de l'Ebre inunda la revista Enderrock d'abril

| 11/04/2019 a les 08:00h

Joan Rovira encapçala un número especial de la revista Enderrock dedicat a les Terres de l'Ebre que inclou un extens reportatge amb figures destacades de la zona on apareixen músics com Xarim Aresté, Èric Vinaixa, Montse CastellàMenutPepet i Marieta, Xeic! Mascarats, entre molts altres. 

Precisament per això el número del mes d'abril encarta el disc Pop ebrenc (EDR, 2019), un recull de 23 cançons de representants de les Terres de l'Ebre, entre els quals trobem artistes com Quico el Célio, El Noi i El Mut de Ferreries, Miquel del Roig, Gebre, Sílvia Ampolla o Menut.

És un número especial que també tindrà presentacions especials al llarg d'aquesta setmana. De fet, aquesta gira de presentacions avui dijous 11 d'abril, fa parada a Tortosa. La cripta de l'Església de la Reparació (al carrer del Vall, 5, de Tortosa) acollirà la primera presentació en territori ebrenc d'aquest número. Serà a les 18.30 h i obert al públic. L'acte s'acompanyarà d'una conversa entre el periodista Joaquim Vilarnau i els músics Joan Rovira i Montse Castellà, que a més a més interpretaran algunes cançons en directe. L'acte és gratuït i obert a tothom, no cal invitació. Aquí tens l'esdeveniment que hem creat a Facebook per a l'ocasió.
 

Demà divendres l'Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d'Ebre acollirà divendres a les 18.30 h la tercera presentació de la setmana. En aquest cas Menut i Xeic! seran els músics que participaran a l'acte, també entrevistats pel periodista Joaquim Vilarnau, i que oferiran un tastet de la seva música en directe. L'acte és gratuït i obert a tothom, no cal invitació. Aquest és l'esdeveniment de Facebook de l'acte.
Arxivat a: Enderrock, Pop ebrenc, Terres de l'ebre, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.