Festivals

Nova ronda de confirmats a l'Acampada Jove

Auxili, Pupil·les, JoKB i Júlia Colom se sumen al cartell de l'edició d'enguany

La cita tindrà lloc del 18 al 20 de juliol a Montblanc

| 11/04/2019 a les 08:56h

Pupil·les
Pupil·les | Arxiu Pupil·les
L'Acampada Jove té nous grups per a la 24a edició. Als noms de Green Valley, Doctor Prats, Huntza, Andana, Oques Grasses, Tribade, Koers, Obeses, Zoo, Train to Roots i La Otra & las Locas del Co s'hi sumen les propostes d'Auxili, Pupil·les, JoKB i Júlia Colom. Aquesta gran festa politicomusical torna a Montblanc del 18 al 20 de juliol.

Ahir es van anunciar aquests quatre noms, que destaquen perquè tenen una gran presència femenina. Des d'Ontinyent, Auxili torna un any més a l'Acampada Jove amb el seu darrer disc, Tresors (Propaganda pel Fet!, 2018), i també des de les terres del País Valencià arriba per primer cop a l'Acampada el grup de rap Pupil·les, amb un missatge reivindicatiu i feminista.

D'altra banda, després de guanyar el concurs de Música Jove 2016 de l'Acampada Jove, els igualadins JoKB tornen amb més força que mai i presentant les cançons del seu últim àlbum, Ohana (autoeditat, 2019). La cantautora mallorquina Júlia Colom també s'afegeix a les propostes de l'edició d'enguany.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Acampada Jove, Acampada Jove 2019, festival, Auxili, Pupil·les, Júlia Colom, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.