Videoclips

Pulpopop es troba atrapat dins «El laberint de la ment»

Estrenem la banda sonora original de la primera pel·lícula del grup gironí

| 11/04/2019 a les 15:00h

Katartist és "el deliri real i catàrtic de l'artista" i el nom de la primera pel·lícula del grup musical Pulpopop, en què el cantant Edgar Massegú és l'únic actor. David Sánchez s'ha fet càrrec de la direcció i, no podia ser d'altra manera, el grup gironí ha compost la banda sonora del film. Avui estrenem el videoclip de la cançó "El laberint de la ment", que posa música al llargmetratge.


Aquest tema parla de la paranoia d'un artista atrapat dinsdel seu propi laberint mental, ja que pretén aconseguir la totalitat artística. En un entorn natural situat a Sarrià de Ter, Massegú deambula buscant i recreant les diferents disciplines artístiques amb "el denominador comú de la decadència absoluta", tal com explica ell mateix. Càmera en mà, les imatges formen un relat de bogeria en el qual l'actor utilitza el que té a l'abast per aconseguir l'obra d'art total.

La formació musical celebrarà la preestrena de la pel·lícula el proper 13 d'abril al cinema Truffaut de Girona en el marc de la programació que organitza el Bòlit Centre d'Art Contemporani amb motiu del Dia Internacional de l'Art. A més, Pulpopop anunciarà aviat pròximes cites d'exhibició de la pel·lícula. Per anar fent boca, però, podeu anar mirant per on van els trets amb el tràiler. 

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, pulpopop, Bòlit Centre d'Art Contemporani de Girona, David Sánchez, Edgar Massegú, El laberint de la ment, videoclips, estrenes, Katartist, banda sonora

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.